Urbanlegends.hu

is creating Blog

Select a membership level

EGY MINI ESZPRESSZÓ ÁRA

$1
per month
Az Urbanlegends.hu továbbra sem szeretne semmilyen tartalmat fizetős fal mögé rejteni. Támogatásoddal lehetővé teszed az oldal gyakoribb frissülését, és hozzájárulsz a kritikai gondolkodás fejlesztéséhez - amiért hálás vagyok.

EGY MAGAZIN ÁRA

$5
per month
Végtelenül hálás vagyok, amiért egy magazin árának kifizetésével támogatod a munkámat. 

EGY KÖNYV ÁRA

$10
per month
Ha ezt a támogatói csomagot választod, kérés esetén megjelenítem a neved az Urbanlegends.hu támogatói oldalán.

82

patrons

About Urbanlegends.hu

Támogasd a kritikai gondolkodást!


Az átverésekkel, városi legendákkal és dezinformációval foglalkozó Urbanlegends.hu egy egyszemélyes szerelemprojekt. Az oldalra 2004 óta több mint 2 ezer bejegyzést írtam, ami több mint 20 millió letöltést eredményezett. Bár a cikkekben rendszeresen találkozhatsz hirdetésekkel, a szájt működtetéséből befolyó összegek nem teszik lehetővé számomra, hogy csak ezzel foglalkozzam.

A jövőben szeretném megadni az esélyét annak, hogy több időt fordíthassak az oldalra. Amihez most a te támogatásod kérem.

Mivel továbbra sem szeretnék semmilyen tartalmat fizetős fal mögé rejteni, a támogatóknak nem tudok plusz cikkeket ígérni. Ha támogatod a munkám, azzal nem ajándékokra fizetsz elő, hanem lehetővé teszed az oldal gyakoribb frissülését, további működését.

Arra kérlek tehát, amennyiben fontos számodra az álhírek elleni küzdelem, a kritikai gondolkodás fejlesztése vagy a látókör szélesítése, támogasd a munkám havonta egy kávé, egy magazin vagy egy könyv árával.

Így támogathatod az Urbanlegends.hu-t

Pénzbeli hozzájárulásod a Patreon platformján teheted meg, amely világszerte zenészek, írók, videósok tömegeinek segített abban, hogy közönségük támogatásával valóra váltsák álmukat.

A Patreonon egy gyors regisztráció után megadhatod, havonta mekkora összeget szánsz az Urbanlegends.hu támogatására. A felajánlást dollárban tudod megtenni, a beírt összegre pedig rájön még az áfa, amit fizetéskor fel is tüntetnek majd.

Választhatsz a három fix csomag közül, de szabadon is beírhatod, mennyivel támogatod az Urbanlegends.hu-t. Ezt az összeget innentől kezdve havonta leszedi majd a kártyádról a Patreon, egészen addig, amíg le nem mondasz az oldal további támogatásáról.

Mi ezzel a célom?

Elsősorban azt szeretném biztosítani, hogy több időt szentelhessek az oldalnak, és minél kevesebb témát kelljen félretennem más munkáim miatt. Középtávú célom, hogy a megszokott minőség ennél is gyakoribb élmény lehessen. Hosszú távon pedig nyitva hagyom a lehetőségét annak, hogy az oldalról eltűnjenek a zavaró - egész képernyőre felugró, magától elinduló, stb. - hirdetések, vagy hogy a szájt új szerzőkkel és formátumokkal bővüljön.

Köszönöm a figyelmet és a bizalmat!
Marinov Iván

Goals
47% complete
Ha elérem az első célkitűzést, az elmúlt év havi átlag 7-8 cikke helyett havi 15-20 közé lövöm be a minimumot.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Writings

Recent posts by Urbanlegends.hu

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits