Sacha Stevenson is creating Youtube Videos
2

patrons

$1
per Video
I do youtube from Indonesia. I try to do social criticism through comedy in hopes that one day Indonesia will be a cleaner, less corrupt, and more developed country where people are tolerant of other cultures. On other days I just try to make people laugh. It's actually quite moderate here and everyone enjoys a good laugh so my channel has been widely accepted so far. Although not intended, I help people learn English and Indonesian (I do not encourage education but some young people seem to be taking advantage of my videos in this way). CPMs are lower over here and I rely heavily on sponsors that sometimes I would prefer to turn down in fear that my audience may not accept it. Just heard about this website and just thought I'd give it a try... Nothing to lose :-p ... and also no shame. :-D Sudah putus urat malunya. Dan mau pulang kampung like everyone else. Anyway, if you have lots of money then sok, sumbang if you want (girl can dream). If you don't, Sok, Subscribe aja, ga apa2! @sachastevenson 

Donasi bisa dibatasin. Misalnya mau donate 1 dollar per video tapi tidak mau bayar lebih dari 2 dollar dalam satu bulan (kan biasanya aku 4 atau 5 video dan bakal 4-5 dollar per bulan) jadi tolong di batasin aja sesuai keikhlasan atau budget masing masing. Contoh: kalau di batasin $2 per bulan tidak akan kena lebih dari 2 dollar walau aku upload terus. Gitu sih. Nanti saya mau bikin komunitas di sini dimana aku kasih perhatian lebih ke fans disini sama hadiah, seperti skype chat atau tshirt atau mungkin terimakasih lewat video... cuman masih baru jadi saya hanya mau belajar dulu gimana. Tapi kalau fans yang ga punya banyak uang lebih baik charity kepada anak yatim atau binatang langkah atau yang lain yang membutuhkan. Patron of arts lebih untuk orang kaya atau sangat mampu dan yang mau mendukung seniman. Seperti ada yang beli lukisan 50jt (niatnya pasti untuk mendukung si seniman) padahal artis lain di jogja jual painting bagus untuk 700 ribu (karena belum ada yang mau dukung dia lebih ...kali ya... atau mungkin dia sendiri ga hargain karyanya sendiri. Mysteri dunia seni deh.) Saya bikin profile disini karena kadang aku ditawarin uang untuk bikin video kusus untuk happy birthday pacarnya atau adiknya yg ngefans atau ada yang mau tshirt tapi minta nyumbang daripada beli jadi saya mau pake website ini untuk transaki kayak gitu tapi saya masih mau pelajari dulu bulan ini. So I'm welcome to any suggestions you have. If I can provide you with something else of value then let me know. Cheers!
Rewards
Pledge $1 or more per Video
0 patrons
Welcome! I'm so happy you are here! Big Hugs :-)
Pledge $5 or more per Video
0 patrons
I will only accept this from you if you are at least kind of rich (didn't you watch the video?). If you are, please continue. You will receive a personal thank you message from me...
Pledge $10 or more per Video
0 patrons
Dunno. What do you want? T-shirt? Google hang out? Dvd of my rollerblading trip to Bali? Send me a request and we can negotiate.
Pledge $25 or more per Video
0 patrons
I'll give you one personal/private thank you video, or birthday shout out... or any other (non-pornographic) video you request, either for yourself or a loved one. One per 6 months. You can cancel anytime.
Pledge $100 or more per Video
0 of 3 patrons
This is a business proposal. I will put "thank you to (your business name here) for supporting the creation of this video" at the end of each video I publish on youtube and put your link in my description box. *Only available for small business owners. You can cancel anytime.
Pledge $1,000 or more per Video
0 patrons
I'll marry you... just kidding. I'm already married. Unless you are female, in which case we have 3 more openings under indonesian law. Just kidding. Please don't touch my husband.
Goals
$1 of $200 per Video
I would like to increase the quality of my productions by hiring a production team... I figure I could hire some other creative people in my network and get some actual Indonesians on the set of How to act Indonesian. A nice place to start.
1 of 2
I do youtube from Indonesia. I try to do social criticism through comedy in hopes that one day Indonesia will be a cleaner, less corrupt, and more developed country where people are tolerant of other cultures. On other days I just try to make people laugh. It's actually quite moderate here and everyone enjoys a good laugh so my channel has been widely accepted so far. Although not intended, I help people learn English and Indonesian (I do not encourage education but some young people seem to be taking advantage of my videos in this way). CPMs are lower over here and I rely heavily on sponsors that sometimes I would prefer to turn down in fear that my audience may not accept it. Just heard about this website and just thought I'd give it a try... Nothing to lose :-p ... and also no shame. :-D Sudah putus urat malunya. Dan mau pulang kampung like everyone else. Anyway, if you have lots of money then sok, sumbang if you want (girl can dream). If you don't, Sok, Subscribe aja, ga apa2! @sachastevenson 

Donasi bisa dibatasin. Misalnya mau donate 1 dollar per video tapi tidak mau bayar lebih dari 2 dollar dalam satu bulan (kan biasanya aku 4 atau 5 video dan bakal 4-5 dollar per bulan) jadi tolong di batasin aja sesuai keikhlasan atau budget masing masing. Contoh: kalau di batasin $2 per bulan tidak akan kena lebih dari 2 dollar walau aku upload terus. Gitu sih. Nanti saya mau bikin komunitas di sini dimana aku kasih perhatian lebih ke fans disini sama hadiah, seperti skype chat atau tshirt atau mungkin terimakasih lewat video... cuman masih baru jadi saya hanya mau belajar dulu gimana. Tapi kalau fans yang ga punya banyak uang lebih baik charity kepada anak yatim atau binatang langkah atau yang lain yang membutuhkan. Patron of arts lebih untuk orang kaya atau sangat mampu dan yang mau mendukung seniman. Seperti ada yang beli lukisan 50jt (niatnya pasti untuk mendukung si seniman) padahal artis lain di jogja jual painting bagus untuk 700 ribu (karena belum ada yang mau dukung dia lebih ...kali ya... atau mungkin dia sendiri ga hargain karyanya sendiri. Mysteri dunia seni deh.) Saya bikin profile disini karena kadang aku ditawarin uang untuk bikin video kusus untuk happy birthday pacarnya atau adiknya yg ngefans atau ada yang mau tshirt tapi minta nyumbang daripada beli jadi saya mau pake website ini untuk transaki kayak gitu tapi saya masih mau pelajari dulu bulan ini. So I'm welcome to any suggestions you have. If I can provide you with something else of value then let me know. Cheers!

Recent posts by Sacha Stevenson

Rewards
Pledge $1 or more per Video
0 patrons
Welcome! I'm so happy you are here! Big Hugs :-)
Pledge $5 or more per Video
0 patrons
I will only accept this from you if you are at least kind of rich (didn't you watch the video?). If you are, please continue. You will receive a personal thank you message from me...
Pledge $10 or more per Video
0 patrons
Dunno. What do you want? T-shirt? Google hang out? Dvd of my rollerblading trip to Bali? Send me a request and we can negotiate.
Pledge $25 or more per Video
0 patrons
I'll give you one personal/private thank you video, or birthday shout out... or any other (non-pornographic) video you request, either for yourself or a loved one. One per 6 months. You can cancel anytime.
Pledge $100 or more per Video
0 of 3 patrons
This is a business proposal. I will put "thank you to (your business name here) for supporting the creation of this video" at the end of each video I publish on youtube and put your link in my description box. *Only available for small business owners. You can cancel anytime.
Pledge $1,000 or more per Video
0 patrons
I'll marry you... just kidding. I'm already married. Unless you are female, in which case we have 3 more openings under indonesian law. Just kidding. Please don't touch my husband.