Zsolt'sWorkShop

is creating DIY Video and Blog
Select a membership level
Kukucskáló
$3
per month

Örök hálám, és hozzá tudsz férni a Patreon feed-hez, ahol csak olyan tartalmat találsz amit sehol máshol. Bakik, mini videók. Ezeket nem töltöm fel semmilyen más oldalamra.

Hálám üldözni fog!
$10
per month

Örök hálám, és hozzá tudsz férni a Patreon feed-hez, ahol csak olyan tartalmat találsz amit sehol máshol. Bakik, mini videók. Ezeket nem töltöm fel semmilyen más oldalamra.


Youtube csatornán és a blogom leírásban megjelenítem és kiemelem támogatási cselekedetedet.

Partner program
$50
per month

Cégekkel ily módon tudunk partneri kapcsolatot létesíteni.


Előnyök:


- kiemelem minden média felületemen a partnerségünket, ezzel biztosítva számodra reklámfelületet

- videókban feltüntetem cégeteket, megbeszéltek szerint ( termékeket,címet,logót...stb)

- termékeid hirdetési linkjeit közzéteszem tartalmaimba

- viselem ruházatotokat (pl sapka, póló...stb.)

0

patrons

$0

per month

About Zsolt'sWorkShop

Kedves nézőim, olvasóim, követőim!

Szeretnék barkácsolás segítségével kedvet hozni Számotokra, ahhoz hogy Ti is elkészítsetek saját magatok bármilyen terméket. Ez egy hobbi, de rengeteg anyagi befektetéssel jár. Az időm szerencsére engedi, de az anyagi forrásaim végesek. Fő állás mellett üzemeltetni és új tartalmakkal ellátni a WorkShop-ot nem olyan egyszerű mint sokan hinnék.
Ha a tartalmaim hasznosak számodra, szórakoztatnak és/vagy inspirálnak támogatásoddal segíteni tudod fejlődésemet.


Most jogosan gondolhatsz arra, hogy ha fő állása van, minek küldjek neki pénzt. Mi hasznom válik belőle.

Fő állásom fedezi az életem fő részét, viszont hogy a hobbimmal, valamit le is tudjak tenni az asztalra, sajnos ahhoz nem elég. Magyarországon piaci résnek látom, és szeretném elsőként betölteni ezt az űrt. Szponzorok hiányában, ezért is szükséges a Patreon támogatásod. Az itt befolyt összeget teljes mértékben a tartalom gyártásra, és a hozzá kapcsolód fejlesztésekre fordítom. Mindent autodidakta módon tanultam/tanulok ki. Vágással nem foglalkoztam eddig, blog írás számomra idegen volt, kamera előtt szerepelni és alkotni valamit, szintén ismeretlen terep volt számomra. Igaz régen sport pályafutásom alatt megszokott volt, hogy a kamera lencséje figyel, de ez akkor is más. Összegezve neked havonta körülbelül egy doboz cigi vagy sör ára, nekem viszont apránként de egy folyamatos fejlődést biztosítana.

Jó de még mindig nem konkretizáltad, szóval kiböknéd?

Videó gyártás nem kis munka, 3-4-5x időt vesz igénybe ha közben kamerázod is amit csinálsz. Az idő meg pénz, ahogy már hallotta mindenki. Minőségbeli fejlődéshez elengedhetetlen egy jobb kamera, állványok, megvilágítás..stb. Ha mindez megvan, a nyersanyagokat meg kell vágni. Mint említettem mindent magam tanulok ki, így emiatt is lassabban haladok, de egy 10 perces barkács videó vágása körülbelül 6-10 óra folyamatos munka.


Felmerülhet a kérdésed: A Youtube nem fizet?

De, viszont ott el kell érni egy bizonyos feliratkozói - és nézési (idő) szintet, ami után tudod engedélyezni a támogatást. Ellenben keserítselek, idehaza sokkal nehezebb ez, mint sem USA-ban vagy bármely nagyobb országban. Fontos itt megjegyezni, hogy itthon elég megfigyelni a top youtuberek produktumát. Hány értelmes tartalmat szolgáló van a top mezőnyben? Itt arra szeretnék rávilágíti, ha hülyeséggel próbálnék betörni a ,,piacra” , sokkal kelendőbb lenne , mintsem egy érték, ami vélhetően hasznos és maradandó. Végezetül a YouTube kifizetése elenyésző összeg, pár dollárra rúghat majd számomra az elején.


Mit nyerhetsz vele?

Rengeteg tervem van, amit szeretnék megvalósítani. Széles körre szeretném kiterjeszteni az alkotásaimat. Több anyaggal szeretnék dolgozni, fém, beton , réz…stb. Ezeket felhasználva többféle hasznos kreálmányt mutatnék be neked. Vlogot is tervezek indítani, ehhez pedig mobilis eszközökre is szükségem lesz.
WorkShop barkács jövőbeli tervei:

  • -ház körüli készítmények
  • -belsőépítészeti megoldások
  • -termékbemutatások
  • -használati tanácsok
  • -tesztek
  • -jótékonysági megmozdulások
WorkShop blog ( Egy kis idő Velem…) jövőbeli tervei:
Írásokat készítek az elmúlt évek felhalmozódott tapasztalatai és megfigyelései alapján. Társadalmi problémákat érintek majd, környezetvédelmi meglátásokat feszegetek, jövő- és múltbeli összevetéseket boncolgatok...stb
+1 ok, lesznek tartalmak amik csak a Patreon oldalára fognak felkerülni, vicceskedés, bakik és mini videók nézői kérésekre.


Ha ezeket után támogatnál és segítenél mind ezek végrehajtásában , nincs más dolgod mint:
BECOM A PATREON gombra kell kattintanod, a szintek felsorolásánál ki tudod választani az összeget, megnyomod a gombot és követed a lépéseket. Természetesen a támogatás bármikor lemondható, viszont minden erőmmel azon leszek hogy a tartalmaimmal szórakoztatni és segíteni tudjalak .

Üdvözlettel és Köszönettel:
Zsolt’sWorkShop


Recent posts by Zsolt'sWorkShop

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
11
Images
2
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
11
Images
2
Writings
1
Video
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits