De snijtafel

is creating a series of online videos that criticize popular culture.

278

patrons

$1,080

per video

About De snijtafel

De snijtafel is een internetvideoserie waarin – sinds september 2012 – populaire cultuur wordt ontleed, geïnterpreteerd en bekritiseerd. Het programma is een zelfstandig project van Stichting Cultuurbord.

Sinds juni 2017 kocht de VPRO maandelijks een aflevering aan. Recentelijk heeft de VPRO laten weten na juli 2019 geen afleveringen meer aan te kopen. Dit betekent dat De snijtafel, net als in 2015, zelfstandig verdergaat. Het positieve hieraan is volledige vrijheid om te bespreken wat we willen, óók buitenlands materiaal, iets dat onder de VPRO-vlag niet kon. Maar om maximaal van die vrijheid te profiteren, hebben we wel jouw hulp nodig. Het maken van dit programma is een tijdrovend proces. Als De snijtafel geen geld oplevert, kan Kasper C. Jansen niet zoveel tijd ervoor uittrekken als hij nu doet, wat resulteert in een lagere verschijningsfrequentie (of zelfs een voorlopige stop). Als je De snijtafel waardeert, hopen we dat je een bijdrage wilt leveren. Vanaf € 2.000,- per maand (of per video), garanderen we een maandelijkse aflevering.

Als je Patreon niet je dat vindt, doe dan jezelf en ons een plezier en maak iets over naar ons rekeningnummer: NL72 TRIO 0391 1669 56 (t.n.v. Stichting Cultuurbord o.v.v. Snijtafel). Let wel: we hebben veel liever een kleine maandelijkse donatie waar we op kunnen bouwen, dan een grotere eenmalige donatie.

Donaties zijn fiscaal aftrekbaar, omdat het gaat om een maatschappelijk, cultureel project en er geen sprake is van een tegenprestatie. Stichting Cultuurbord ziet erop toe dat verkregen gelden doelmatig en rechtmatig worden besteed. Wij bedanken je bij voorbaat en hopen je snel te kunnen verblijden met een nieuwe video. 
Goals
$1,080.14 of $2,250 per video
Als we dit doel behalen, kunnen we één video per maand garanderen.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
3
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
3
Writings
1
Video

Recent posts by De snijtafel

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits