Mindypodd

is creating Podcast about Boardgames and rpgs.

Select a membership level

Mindy Supporter

reward item
reward item
$1.50
per month

Tack för att ni vill stötta oss

Mindy Facebook Supporter

reward item
reward item
$6.50
per month

Du blir inbjuden till en sluten facebook grupp där man på olika vis kommer att kunna påverka podden.

Mindy Discord Gruppchatt

reward item
reward item
$12.50
per month

Du blir inbjuden till en gruppchatt på discord där du får vara med och diskutera ett ämne i en timme varannan vecka med minst en av Mindy skaparna. Du får även en inbjudan till den slutna facebook gruppen från tidigare Tier.

3

patrons

$8

per month

About Mindypodd

Vi är två grabbar som driver Mindys Bräd- & Rollspels podd. Vi har tillsammans 40 år i hobbyn och har totalt spelat flera tusentals olika bräd- & rollspel. I podden tar vi upp olika samtalsämnen men samtidigt vill vi få en helhetsbild av vår hobby. Vilket vi gör med de olika intervjuer vi håller med intressanta personer i hobbyn, spelutvecklare, distributörer, butiker, förlag m.m. Vi släpper avsnitt varje måndag.

Vi har denna patreonen för att kunna finansiera utvecklingen av Mindy. Vi strävar efter att skaffa utrustning så vi kan leverera bästa möjliga kvalitet till våra tittare och lyssnare. Vi hoppas även i framtiden kunna åka på olika konvent för att intervjua intressanta personer i hobbyn. 

För er som stöttar oss här på patreon vill vi ge tillbaka genom de möjligheter som ges i de olika tiersen. Vi kommer även vid olika tillfällen ha patreon exklusiva tävlingar och utdelningar. 

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits