Dr. Cristian Andrei

is creating psychological inspiration
Select a membership level
Cunostinta
$5
per month

Ma cunosti si stii cum gandesc. Vei putea viziona aici cele mai bune video care ilustreaza munca mea, ideile mele. Vei afla primul despre noile mele proiecte si despre cum le duc la indeplinire. Iti multumesc si promit sa continui...

Prieten
Limited (963 of 1000 remaining)
$10
per month

Iubesti ceea ce fac. Ai vizionat teoria mea din cadrul conferintelor video live. In plus fata de ceilalti oameni, primesti aici in exclusivitate video cu sfaturi concrete pe subiectele  dezbatute la Institutul de Relatii Umane in cadrul acestor conferinte. Vei deveni un adevarat psiholog!

Frate sau sora
Limited (494 of 500 remaining)
$20
per month

Crezi in mine. Simti ca gandesti la fel ca mine. Pentru mine conteaza enorm acest lucru si asta ma face sa ma gandesc des la tine, sa iti trimit cartile mele deindata ce sunt tiparite sau sa iti trimit capitole audio citite de mine doar pentru tine.

56

patrons

$459

per month

About Dr. Cristian Andrei

Sprijina consultatii gratuite pentru oameni nevoiasi!
Am cunoscut pana acum peste 18 000 de vieti in cel mai mic detaliu. Merg des in satele sarace si orase mici ca sa ofer sedinte de psihoterapie si consultatii medicale pentru oameni care nu pot veni la medic sau la psiholog. Poti fi patronul sperantei lor de-a fi mai bine!

Finanteaza cu putin o educatie care inseamna mult!
Mi-am rezervat ziua de vineri a fiecarei saptamani ca sa pot merge in licee. Astfel pot sa-i invat pe tinerii de peste tot cum sa-si traiasca sanatos iubirea, libertatea, distractia, prietenia. Poti fi patronul acestor intalniri care le schimba viitorul...

Fii mecena pentru conferinte gratuite de psihologie!
In fiecare saptamana la Institutul de Relatii Umane sustin o serie de grupuri si de conferinte prin care poti intelege cu usurinta cum functioneaza mintea ta. Ele sunt difuzate live pe Facebook si sunt incarcate pe Youtube. Astfel, poti ajuta psihologia sa faca parte din cultura noastra generala.

Tu poti sa daruiesti atator oameni cartile pe care eu le scriu acum...
Tocmai am terminat o carte despre cum gandesc copiii. Urmeaza alta despre cum gandesc adolescentii, apoi o alta despre teritoriu virtual si un tratat despre fractalitate in gandire. As vrea ca toate astea sa fie gratuite pentru tineri care imbratiseaza psihologia si pentru oameni care nu pot da un ban pe carti (paradoxal, e vorba despre cei bogati). 
 
Cercetare
Visul meu este sa pot infiinta la Institut Departamentul de Cercetare Fractala a psihicului uman. Exista deja o ipoteza de lucru fascinanta si exista oameni care s-ar implica in tara noastra in astfel de proiect de avangarda. Oare te intereseaza?

Ce primesti in schimb?
Filme in exclusivitate despre cum sa pui in practica tehnicile psihologice mentionate in conferintele online; detalii despre munca mea de psihoterapeut; capitole de carte in premiera absoluta, inainte de tipar; exemplare de carte cu dedicatie din partea mea; intalniri cu mine pentru a dezbate temele de cercetare. Inscrie-te ca si patron la una dintre sectiuni si din luna urmatoare vei primi aceste avantaje! 

Recent posts by Dr. Cristian Andrei