Smuczer Hanna

is creating blog posts (ételfotók & receptek)

Select a membership level

Szívesen támogatlak egy bagellel!

reward item
reward item
$1.50
per month
Válaszd ezt a kategóriát, ha tetszik, amit csinálok és szeretnéd segíteni az ingyenes és igényes tartalom elkészítését. Nagyon szépen köszönöm a támogatásod!

Támogatlak és szeretnék extra tartalmat!

reward item
reward item
$5
per month
Válaszd ezt a kategóriát, ha az ingyenesen elérhető bejegyzések mellett szeretnél letölthető és nyomtatható recepteket, ami kizárólag itt, a Patreon oldalon elérhető. Nagyon szépen köszönöm a támogatásod!

Szeretnék még extrább tartalmat!

reward item
reward item
$10
per month
Válaszd ezt a kategóriát, ha az előbbiek mellett szeretnél letölthető segédanyagokat kovászos kenyér készítéshez, videót a formázásokról, illetve várom javaslataitokat, ötleteiteket. Nagyon szépen köszönöm a támogatásod!

7

patrons

$18

per month

About Smuczer Hanna

Smuczer Hanna vagyok. 2015-ben indítottam sütés-főzés témában levendulalány néven blogom, ami azóta az én nagy szerelem-projektem lett. Azóta nagyon sok minden változott, elkészítettem a blog számára egy új weboldalt, a fényképek minőségén is igyekszem folyamatosan javítani, mert nem elég a jó és pontos recept, nagyon fontos a kép, mert ő fog meg bennünket legelőször.

Az igényes tartalom, amit szeretsz nálam és másoknál olvasni, időbe, energiába és pénzbe kerül. Persze, imádom csinálni, de az igényes, folyamatos és rendszeres tartalomhoz szükség van a ti segítségetekre is.
Mi az a Patreon?
A Patreon az online alkotók számára létrehozott közösségi támogatási szolgáltatás, ahol lehetőség nyílik anyagilag meghálálni kedvenc művészeid/tartalomgyártóid munkáját.

Hogyan tudsz támogatni? Hogyan válhatsz támogatóvá?
Először szükséged lesz egy Patreon-fiókra, amit egy egyszerű regisztrációval létre tudsz hozni a jobb oldalon lévő “SIGN UP” gombra kattintva. Hogyha megtörtént a regisztráció, akkor a Smuczer Hanna Patreon oldalon tudsz a támogatómmá válni a számodra megfelelő összeg kiválasztása után, a “BECOME A PATRON” gombra kattintva.

Mekkora összeget adhatok?
Kiválaszthatod a számodra szimpatikus összeget, amit hogyha EU-s támogató vagy egy 27%-os ÁFA kísér.

Hogyan / mikor történik a támogatás begyűjtése?
A bankszámládról minden hónap legelső napján történik a levonás, ha tehát 6.-án regisztrálsz, következő hónap legelső napján érkezik be az általad felajánlott összeg.

Ha meggondolom magam, megszüntethetem vagy szüneteltethetem a támogatást?
Igen, bármikor megszüntetheted.

Egyszeri adományt is adhatok?
Alapvetően a Patreon egy folyamatos támogatást szolgáltató oldal, de nyilván van lehetőség kis csalafintasággal erre is. A fent említett példánál maradva, hogyha 6-án regisztrálsz, következő hónap elején megérkezik a pénz, majd hónap közepén megszünteted a folyósítást.

Ha nem tudsz anyagilag támogatni, de nagyon szereted, amit csinálok, akkor nagyon-nagyon örülni fogok, hogyha feliratkozol a hírlevelemre, megosztod és kedveled a bejegyzéseimet, kommentelsz, követsz az Instagramon és a Facebookon.

Hálásan köszönöm, hogyha úgy döntöttél, támogatod a munkám!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Writings

Recent posts by Smuczer Hanna

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits