Popcornpodden

is creating meningsfulla möten & utveckling inifrån!

Select a membership level

Popcornpepp!

$4
per month
Du gillar Popcornpodden och Popcornpodden gillar dig!

Varmt tack för att du stöttar mig i podcastandet!
  • Fortsatt annonsfria avsnitt
  • Vetskapen att du bidrar till ett forum för den med snabba tankar!

Popcornpepp 2.0!

$11
per month
Du gillar Popcornpodden en hel del, du! Kul!

Extra stort tack för att du stöttar mig i podcastandet!
  • Fortsatt annonsfria avsnitt
  • Vetskapen att du bidrar till ett forum för den med snabba tankar!

Popcornpeppen FLOW!

$43
per month
Du älskar Popcornpodden och det är ömsesidigt, oj oj!

Här får du access till ett onlinecommunity där du också får en personlig kontakt och möjlighet att ställa frågor till mig som leder podden liksom dela erfarenheter med andra popcornpoddslyssnare!
  • Fortsatt annonsfria avsnitt
  • Vetskapen att du bidrar till ett forum för den med snabba tankar!
  • Privat community

0

patrons

$0

per month

About Popcornpodden

Välkommen!

Vad fint att du har hittat hit! Jag hoppas med hela mitt hjärta att du som är här uppskattar Popcornpodden och de samtal jag delar därigenom, både med spännande människor liksom egna reflektioner.

Min förhoppning med Patreon är att du härigenom dels kan bli del av ett community kopplat till meningsfull utveckling, inifrån - och ut. Jag tror på att människor behöver sammanhang att dela med andra. Ibland via podd, ibland via andra forum.

Genom att stötta Popcornpodden och mitt arbete i stort, bidrar du också till fler just meningsfulla möten både för dig och andra som kanske inte har samma möjlighet att bidra just ekonomiskt.
Min målbild är att under 2022 också lansera Självmordspodden. Genom ditt bidrag härigenom, möjliggör du även den typen av förebyggande och hälsofrämjande arbete.

Denna Patreon är under utveckling - fler medlemsnivåer kommer att tillkomma framöver. Om du vill bidra på andra sätt eller veta mer om mig och vad jag gör, får du gärna maila mig på
[email protected]


~ Varför heter podden Popcornpodden?

Jo! Därför att tankar som popcorn och popcorn i en varm kastrull kan ha sina likheter – snabba, direkta, kan bränna fast i botten om det går för fort – men också goda om de får rätt förutsättningar! Så är det i alla fall för mig som kreativ och snabb person, många av er lyssnare kan också relatera.

Popcorn är ju dessutom väldigt gott - och passar bra till underhållning, som du vet! Eftersom livet ju ofta överträffar film på bio, är namnet väl värt att dela resan här på jorden i poddformat!


~ Varför Patreon? ~
Jag gör Popcornpodden utan inkomst från reklam eller sälj på annat sätt. Jag vill ha podden fri från reklaminslag - hålla den ren.

Samtidigt är det ju så att det är gott att ha tak över huvudet och att både sonen och jag får kläder på kroppen och mat på bordet. Dessutom, så vill jag verkligen kunna skapa ännu mer för den som inte har ekonomiska förutsättningar att ta del av viktig kunskap och viktiga sammanhang.

Om du delar den ingången, är du varmt välkommen att bidra med det du kan för att stötta  mig i det jag skapar och bidra till att jag kan fortsätta få möta dig och er i viktiga samtal.

Varma hälsningar, hoppas vi hörs!
Tove Eloa Öberg
Visby

Become a patron to

Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Popcornpodden

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits