Nedim Sabic

is creating SEO ŠKOLA

Select a membership level

Junior SEO student (3. ciklus)

Limited (3 remaining)
$60
per month
Rok prijave za završni ispit je do 21.1.2022. u 23:59h. Učešće u pripremama nije obligatorno. Pravo učešće na 3. završnom Junior SEO ispitu imaju studenti ovog stepena, bez obzira da li su nekada prije polagali ili ne.
  • Priprema za Junior SEO ispit
  • Pristup QA sesijama (uživo)
  • Pristup snimcima QA sesija
  • Pristup završnom Junior SEO ispitu

69

patrons

About Nedim Sabic

Nedim Šabić je jedan od SEO pionira na Balkanu. Prije 18 godina je krenuo da se bavi optimizacijom za pretraživače za svoje affiliate projekte, a danas se ubraja među najpriznatije digital marketing stručnjake u Evropi. Nedim djeluje na njemačkom i engleskom govornom području i, naravno, na domaćem tržištu. Među njegovim klijentima nalaze se firme kao što su Bosch, Porsche, REWE, OBI, ThyssenKrupp, MojPosao, Avalon, Raiffeisen banka, Crowdfox, VRallart i mnoge druge.

Nedim je osnovao "Večernju SEO školu" na početku pandemije 2020. godine, nudeći besplatne SEO časove na Youtube-u, kao i certificiranje za Junior SEO stručnjaka. Pošto je večernja SEO škola prerasla sva očekivanja, preimenovana je "SEO školu" u kojoj se nudi školovanje za medior SEO stručnjaka i certificiranje istih, kao i drugi cikulus Junior SEO certificiranja, samo ovaj put nije besplatno. Nakon što se završi Medior SEO školovanje, u ponudi će biti i školovanje i certificiranje za Senior SEO stručnjaka. Nedim i dalje nastavlja držati potpuno besplatne časove uživo na Twitch-u, čije snimke možete pogledati na njegovom Youtube kanalu.

Nedim živi i radi u Stuttgartu u Njemačkoj i jedan od suosnivača digital marketing konferencije Konverzija. Ako želite saznati više o Nedimu ili mu postaviti pitanje, to možete uraditi na www.nedimsabic.com
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 167 exclusive posts
7
Images
4
Links
53
Livestreams
11
Polls
37
Writings
56
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 167 exclusive posts
7
Images
4
Links
53
Livestreams
11
Polls
37
Writings
56
Videos

Recent posts by Nedim Sabic

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits