Historier från Hälsingland

is creating Podcast

Select a membership level

Enbart stöd!

reward item
reward item
$1.50
per creation
Genom att betala 10 kronor per Historier från Hälsingland avsnitt visar du att du gillar en eller flera av poddarna men vill inte ha något mer för det än fler avsnitt. Tack! 

Extramaterial

reward item
reward item
$2.50
per creation
För 20 kronor per avsnitt får du ca en gång i månaden tillgång till exklusivt inspelat material i form av exempelvis bonusberättelser som av någon alnedning inte (ännu) kom med i podden, ett samtal mellan Robert och Fredrik kring något ämne som avhandlats i podden e.t.c. 
Då och då dimper det också ned ett eller flera spännande erbjudanden från oss, så håll utkik!

Både bonus och biljett

reward item
reward item
$6.50
per creation
För 50 kronor per avsnitt får du ca en gång i månaden tillgång till exklusivt inspelat material i form av exempelvis bonusberättelser som av någon alnedning inte (ännu) kom med i podden, ett samtal mellan Robert och Fredrik kring något ämne som avhandlats i podden e.t.c. Du får OCKSÅ tillgång till vår nya intervjuserie där vi träffar allt från folklivsforskare och historier till ögonvittnen och släktingar till mördare. Intervjuserien kommer att släppas med ojämna mellanrum men räkna med minst en handfull under kommande år 2022. 
Då och då dimper det också ned ett eller flera spännande erbjudanden från oss, så håll utkik!
Dessutom bjuder vi dig på en valfri föreställning per år (OBS! måste förbokas minst en vecka i förväg. För mer info kontakta oss via mejl eller Messenger). 

20

patrons

$57

per creation

About Historier från Hälsingland

I Historier från Hälsingland balanserar berättelsen mellan Vidskepelse och Verklighet. I historierna får vi möta farliga väsen och kallblodiga mördare, men också lära oss mer om äldre tiders folktro och skrock. Vissa avsnitt är ren och klar, faktisk historia, medan andra för oss in i ett magiskt gränsland där sanningen inte alltid är vad den ser ut att vara. Välkommen till de blånande bergens lanskap - Hälsingelandet! 

2017 såg Historier från Hälsingland dagens ljus. I januari 2022 släppte poddmakarna en till podd Historier från Dalarna, med samma upplägg men med fokus på Dalarna. 

Via Patreon stöttar du arbetet med produktionen av poddarna ser därmed till att vi kan göra ännu bättre avsnitt. Som tack lovar vi dig bonusmaterial i olika former beroende på hur mycket du väljer att stötta oss. 
Goals
$57.17 of $540.62 per creation
När vi når 5000 kr i månaden kommer vi att släppa en exklusiv bok enbart för Patreons.
2 of 2

Become a patron to

61
Unlock 61 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Historier från Hälsingland

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits