Alex Cozma`

is creating Videos

Select a membership level

Merisori

$1
per month
Primesti dreptul de a te lauda ca esti sponsor :D Si multumiri.

Plus esti trecut in creditele de la finalul clipurilor.

Acces Devreme

reward item
reward item
$2
per month
De obicei un clip sta o zi, sau macar cateva ore pe canal, inainte de a-l face public, astfel in acest timp, ai putea sa il vezi deja... imi trebuie doar adresa de email, pe care o primesc cand esti patreon. 

Iti trimit email cu link, si vezi clipul mai devreme. 

Ai ocazia sa apari intr-o lista

$3
per month
Rasplata speciala vei primi cand te astepti si sub forma la care te astepti mai putin, dar o sa iti placa :D Eu ma gandesc la o prajitura, dar exista si alte idei
Votarea subiectului favorit pe platforma patreon
Imi poti spune ce clipuri ai vrea sa fac si le voi face

+Acces mai devreme la clipuri, unde imi poti spune ce greseli am facut, de gramatica sau informatii (inca nu este activa optiunea pentru ca nu e mai nimeni aici)
+Primesti dreptul de a te lauda ca esti sponsor :D Si multumiri.

40

patrons

About Alex Cozma`

Va invit pe patreon, pentru ca am nevoie, pentru inceput, de 4 trepiede noi, o bara pentru fundal, led-uri, plexiglas, un microfon pe camera, cleme si nu am buget pentru ele :D  Va multumesc pentru ca ma ajutati deja prin activitatea de pe canal. Unii dintre voi vor sa ma ajute mai mult, asa ca am ales acest mod prin care ma puteti sprijini si arata aprecierea, peste multa apreciere deja aratata. Sper ca am explicat deja in vreun videoclip de ce e util acest ajutor si iti multumesc pentru ca sprijini activitatea canalului. In caz ca nu ai prins clipul si vrei sa ajuti iti spun ca acesti bani vor intra in productia filmuletelor, se va cumpara echipament, recuzita, spatiu si se vor plati animatii, design si alte lucruri similare. Pe langa asta, voi avea mai mult timp sa produc aceste clipuri pentru ca nu voi mai fi impartit in mai multe locuri. Nu vreau sa spun exact ce planuiesc sa fac sau la ce lucrez pentru ca nu vreau sa va stric placerea de a descoperi asta singuri cand e gata. Dar daca sprijiniti canalul, voi veti fi primi care vor afla.  Sper ca obiectivele mentionate sa fie atinse cu succes cu ajutorul vostru. Va multumesc!
* Am strans banii, au trecut cateva luni deja, si am cumparat doua trepiede, bara pentru fundal, un microfon, led-uri, ar mai trebui un pachet de led si plexiglas si niste lemn si metal... 
Goals
62% complete
Update aprilie 2017

Prin acest site puteti sustine creatorii de continut romani
Va multumesc pentru sprijin!


Va invit pe patreon, un site prin care puteti sa donati lunar cretorilor vostri preferati. Toate donatiile vor merge mai departe in canal pentru imbunatatirea calitatii, cresterea frecventei publicarii si placerea voastra de a participa la acest proiect. 
Va multumesc! 
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Videos

Recent posts by Alex Cozma`

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits