Успелите (Uspelite.bg)

is creating положителна онлайн медия/positive online media

Select a membership level

Благодарност за подкрепата!

$5
per month
Включване в специална страница на сайта с благодарност към всички дарители и достъп до ексклузивен Patreon Feed, в който ще споделяме информация за своята работа и идеи за бъдещи проекти.

Facebook Cover изображение

$10
per month
Ексклузивно Facebook Cover изображение, създадено по повод дарителската кампания. Включва позитивни визуални елементи, характерни за стила на Uspelite.bg.

(Включва се и във всички останали награди с по-висока сума)

Седмичен бюлетин с позитивни новини

$20
per month
Седмичен бюлетин с най-добрите новини от последните 7 дни в България. Представлява уникален сбор от публикации, които ще се изпращат приоритетно всяка неделя до Вас.

(Включва се и във всички останали награди с по-висока сума)

30

patrons

$225

per month

About Успелите (Uspelite.bg)

Uspelite.bg е онлайн медия, която споделя добрите новини от България. Ние сме позитивни журналисти и всеки ден ти разказваме истории за успеха. Искаме да те запознаем с хората, за които често не чуваш достатъчно. Но като наш читател, ще чуеш. Ще видиш. Ще можеш да се запознаеш отблизо с тях. Защото тези истории не са 5 или 50. Те са хиляди.

Мисията на проекта е да създава конструктивна журналистика, спазвайки всички морални и етични норми. Вярваме, че историите за доброто трябва да бъдат разказвани по възможно най-добрия начин. И даваме всичко от себе си, за да може това да се случва.

Екипът ни наброява 20 души, повечето от които работят доброволно за каузата. Това са журналисти, редактори, експерти в сферите маркетинг, дизайн, IT и анализи.

Как можеш да ни подкрепиш?

  1. Ние горим за нашата мисия и вече 7 години я правим реалност. Искаме до теб да достига все повече и по-добро съдържание. Вярваме, че заслужаваш по-функционален сайт, повече визуално съдържание и добрите новини да идват директно в пощата ти. Искаме да осигуряваме редакционна независимост на авторите ни и да разраснем екипа си, за да могат повече хора да пишат за доброто. Можеш да ни подкрепиш еднократно. Или да доближиш мечтите ни до това да бъдат реалност като се абонираш за месечно дарение тук в Patreon
  2. Искаш ли да не сме само едно цветно петно в океан от лоши новини, а да бъдем самия океан? Харесвай, споделяй, коментирай доброто! Бъди посланик на нашата кауза - нека заедно докажем, че не лошата новина е добра новина. Нека докажем, че има истински успехи и добри новини, за които си струва да работим. Защото това наистина е нашата кауза и мисия.
  3. Изпращай ни новини, предложения, мнения. Бъди част от дискусията - само така ще бъдеш и част от промяната. Използвай социалните канали на Uspelite.bg или ни пиши на [email protected]
  4. В екипа ни винаги има място за още един. Защото добро има и хората, които го споделяме, можем да сме повече. Стигни далеч и се присъедини към нас! Бъди ловец на добри новини, джедай за светлата страната на журналистиката! Пиши ни тук.
  5. Ако искате да ни подкрепите по-друг начин, свържете се с нас на [email protected]
Благодарим ви за доверието! Вярваме, че заедно ще постигнем повече!Може да се свържете с нас на [email protected], ако имате въпроси, срещате проблеми с платформата или искате да помогнете по друг начин!

Goals
$224.99 of $700 per month
Искаме да осигурим финансова обезпеченост за един редактор, който да влага своето време и мечти в каузата за по-голяма чуваемост на положителните примери от България! Целта ни е амбициозна, но вярваме, че е напълно постижима с вашата помощ.

Може да се свържете с нас на [email protected], ако имате въпроси, срещате проблеми с платформата или искате да помогнете по друг начин!
1 of 1

Become a patron to

81
Unlock 81 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Успелите (Uspelite.bg)

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits