Utan Skygglappar

is creating podcasts and videos

Select a membership level

Travoaks
€3
per month
Svenskt Travoaks är ett av de största loppen för 3-åriga ston. Det är för hästar som är snabba i utvecklingen och vill nå resultat lite snabbare än alla andra.
Derbystoet
€6
per month
Derbystoet är ett av de mest åtråvärda loppen för 4-åriga ston. Vinner du här får du den gula kavajen som talar om kvalité och mervärde. Det här är för dig som vill ha allting snabbt, men även tillgång till mer personligt material.
Stochampionatet
€10
per month
Stochampionatet är ett lopp för 4-åriga ston och är enligt min mening det abslout största, alla kategorier, man kan vinna i Sverige. Vaaa? säger en del och tänker kanske på alla fina lopp för äldre hästar. Jo så är det. Det finns inget lopp inom Sverige som jag hellre vill stå i vinnarcirkeln. Det här är för dig som vill ha hela kakan och verkligen äta den. Du får allt i de båda andra kategorierna, tillgång till material ingen annan får och dessutom en möjlighet att snackas vi på telefon varje månad. 

0

patrons

About

I Utan Skygglappar möter jag; Bengt Andersson, personer som på något sätt är involverade inom hästnäringen. Det kan vara en amatörtränare inom travet, en hoppryttare på väg upp, en massör likaväl som den som har hästen för terapi och hälsa.
Det gemensamma för alla medverkande är deras passion och kärlek till hästen. Vi pratar om framgångar och motgångar, om glädjen det är att ha häst, men också om det stöd som hästen är när allt inte går som på räls. 
Det är personligt och öppet och du kommer verkligen nära den person du lyssnar till. Du kommer få ta del av mycket skratt, ibland så vi gråter, men också en del tårar av sorg. Mest av allt kommer du få ta del av den positiva kraft det är att ha häst.

Jag hoppas verkligen att du vill vara en del av min verksamhet, att du vill roas, glädjas och förfasas ihop med mig och alla de jag intervjuar. 
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits