Guzsik-Mohácsi Viktória

is creating Blokkoldó meditációk, lélekemelő írások

Select a membership level

Patrónus

reward item
reward item
$3
per month
Hálás köszönetem, hogy támogatod munkásságomat! 
Az összes nyilvánosan publikált meditációt (ami Yotutube-on nyilvánosan megjelenik) és aktuális, holdálláshoz kapcsolódó írásomat (videómat) egy nappal előbb láthatod/olvashatod megjelenés előtt. 
Belépéskor egy ajándék oldás, "családi oldás-gyermekkor" témakörben. Minden hónapban meglepetés hanganyagok. 

Tündér patrónus

reward item
reward item
$9
per month
Hálás köszönetem, hogy támogatod munkásságomat!
Az összes nyilvánosan publikált meditációt (ami Yotutube-on nyilvánosan megjelenik) és aktuális, holdálláshoz kapcsolódó írásomat/videómat egy nappal előbb láthatod/olvashatod megjelenés előtt.
Belépéskor egy ajándék oldás, "Családi oldás-gyermekkor" témakörben. Ezenkívül havonta minimum 1 előadás különböző témakörökben (pl. család, párkapcsolatok, előző életek, bőség, elengedés, stb). De általában hetente 1-3 hanganyagot publikálok. 

Angyal Patrónus

reward item
reward item
$30
per month
Hálás köszönetem, hogy támogatod munkásságomat!
Az összes nyilvánosan publikált meditációt (ami Yotutube-on nyilvánosan megjelenik) és aktuális, holdálláshoz kapcsolódó írásomat/videómat egy nappal előbb láthatod/olvashatod megjelenés előtt.
Belépéskor egy ajándék oldás, "Családi oldás-gyermekkor" témakörben. Ezenkívül hetente egy ajándék videóval szeretnék kedveskedni. Ezt azt jelenti, hogy havonta átlagosan 4 videó, melyből legalább 1 (de általában 2) meditációs oldás, a másik 2 vagy 3 pedig előadás, beszélgetés különböző témákban, vagy kérdezz-felelek videó. Próbálom minél színesebbé, izgalmasabbá tenni az ittlétet :) Minden hónapban elérhető 6-8 meditációs oldás, mely reklám nélkül, korlátlanul hallgatható. 

About Guzsik-Mohácsi Viktória

Blokk-oldó meditációk, lélekemelő írások


Szeretettel köszöntelek támogatói oldalamon! Guzsik-Mohácsi Viktória vagyok, közel húsz éve segítek embereknek abban, hogy önmagukra találhassanak, és boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus életet élhessenek. Tisztában vagyok azzal, hogy minden ember egy csoda, az írásaim, hanganyagaim és meditációim csupán abban nyújtanak támogatást, hogy mindenki rájöjjön erre.
Természetgyógyászként mindig is arra törekedtem, hogy egyensúlyt találjak életemben, és segítséget nyújtsak abban, hogyan teremthetik meg ezt mások.
Tudom, hogy életünk minden "nehézsége" és "problémája" csupán megoldandó feladat, melyet kellő alázattal és tisztelettel figyelve, megérthetjük üzenetét.

Rendíthetetlenül hiszek abban, hogy véletlen események és találkozások nem léteznek, mindennek, ami velünk történik, oka és célja van. Maga az ok lehet egy tegnap elkövetett tett vagy gondolat, de blokkjainkat hozhatjuk akár magzati korból, vagy elmúlt életeinkből is.
Ugyanakkor vannak olyan szülőktől átvett családi minták (amik legtöbbször nem tudatosulnak bennünk), melyek szinte rabságban tartanak bennünket. Mintha egy mókuskerékben lennénk, melyből lehetetlen kiugrani. Blokkjaink nagy részét ezen okok teszik ki. Az írásaim és meditációim abban segíthetnek, hogy feltárjuk saját gátjaink okait, megértsük, elengedjük őket, ezáltal felszabadítva önmagunkat.

Őszintén hiszek abban, hogy bármit megváltoztathatunk mi magunk. Semmi más nem képes oly mértékben hatással lenni életünkre, mint a saját hitünk, gondolataink, érzéseink. Ez egy végtelennek tűnő, csodás utazás, melyben folyamatosan bontogathatjuk le személyes korlátainkat. Életünk pedig egyre harmonikusabbá válik.

Bővebb információkért hallgasd meg YouTube videómat, melyben a Patreon működéséről, és az oldások hatékonyságáról beszélek: https://www.youtube.com/watch?v=opQIWhXD5so&ab_channel=Az%C3%A9bred%C3%A9shajnal%C3%A1n 

Blog oldalamon folyamatosan publikálom személyes gondolataimat, érzéseimet. Írásaimat itt olvashatod: https://elozoeletek.blogspot.com

Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Instagram oldalam: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

YouTube csatornám, melyen találhatsz meditációkat különböző témákban: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9...

Facebook közösségi oldalam: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/

Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Hálásan köszönöm a támogatásod, mellyel segíted, hogy továbbra is fő munkaidőben végezve tevékenységemet, naprakész információkat tudjak publikálni a különböző csatornáimon.
Mivel fizikai formában befejeztem szolgáltatásaim (tizenegy éven keresztül tartottam Édesanyámmal karöltve tanfolyamokat), így van esély arra, hogy továbbra is eljutassam a világ minden részére írásaimat, meditációimat és könyveimet.


Itt, a támogatói oldalamon pedig különböző ajándékoknak lehetsz tulajdonosa.


Támogatói szintek:

3 Dollár +Áfa: Az összes nyilvánosan publikált meditációt (ami YouTube-on nyilvánosan megjelenik) és aktuális, holdálláshoz kapcsolódó írásomat egy nappal előbb láthatod/olvashatod megjelenés előtt. Reklám mentesen, nyugodtan hallgathatod korlátlanul. 
Belépéskor egy ajándék oldás, "Családi oldás-gyermekkor" témakörben. És időnként meglepetések (pl előadás vagy oldás/meditáció)

9 Dollár +Áfa: Az összes nyilvánosan publikált meditációt (ami YouTube-on nyilvánosan megjelenik) és aktuális, holdálláshoz kapcsolódó írásomat egy nappal előbb láthatod/olvashatod megjelenés előtt. Reklám mentesen, nyugodtan hallgathatod korlátlanul.
Belépéskor egy ajándék oldás, "Családi oldás-gyermekkor" témakörben. Ezenkívül havonta minimum 1 előadás különböző témakörökben (pl. család, párkapcsolatok, előző életek, bőség, elengedés, stb). De általában heti rendszerességgel vannak előadások, van amikor egy héten több is, a régebbiek pedig visszanézhetők, mint pl. a "60 napos karmaoldó program" , párkapcsolati tanfolyam, csakra sorozat komplett hanganyaga.


30 Dollár + Áfa: Az összes nyilvánosan publikált meditációt (ami YouTube-on nyilvánosan megjelenik) és aktuális, holdálláshoz kapcsolódó írásomat egy nappal előbb láthatod/olvashatod megjelenés előtt.
Belépéskor egy ajándék oldás, "Családi oldás-gyermekkor" témakörben. Ezenkívül hetente egy ajándék videóval szeretnék kedveskedni. Ezt azt jelenti, hogy havonta átlagosan 4 videó, melyből legalább 1 (de általában 2) meditációs oldás, a másik 2 vagy 3 pedig előadás, beszélgetés különböző témákban, vagy kérdezz-felelek videó. Próbálom minél színesebbé, izgalmasabbá tenni az ittlétet :) Ez amit garantálok, de általában sokkal több tartalmat gyártok, és minden hónapban általában legalább 5-8 féle meditáció elérhető ebben a csomagban. Reklám mentesen, korlátlanul hallgathatod őket.


A menete rendkívül egyszerű: kiválasztod, mely csomag szimpatikus számodra, és dombornyomott bankkártyával vagy PayPal-lel tudsz fizetni. Az adott naptári hónap díját azonnal le fogja vonni a rendszer (mindegy hányadikán regisztrálsz), majd ezután minden hónap elsején a következő havit. Bármikor lemondható, de amíg ez nem történik meg, automatikusan minden hónap első napján ráterhelődik a kártyádra a csomag díja, amit választottál. Nem kell hozzá valuta számla és dollár sem, a bank átváltja és forintban vonja le az összeget.
A támogatási rendszeren belül lévő anyagok (videók, írások, előadások) nem oszthatók, nem letölthetők, adott támogatási hónapban elérhetőek számodra. Abban az egy hónapban korlátlanul használhatod őket.
Mindenképpen olyan e-mail címmel regisztrálj, amit használsz, mert azon keresztül kell megerősíteni a jelentkezésedet, és ha nem tudsz belépni, akkor az oldalt sem fogod tudni használni! Úgyhogy vigyázz a facebookos regisztrálással, bizonyosodj meg róla, hogy a fiókod valós, még mindig élő e-mail regisztrációval rendelkezik!
Ha nem valós e-maillel regisztrálsz, sajnos a megoldásban nem fogok tudni segíteni!

Csodás napot kívánok! 🥰

Adatkezelési tájékoztató: https://elozoeletek.blogspot.com/p/adatkezelesi-t...
 
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 234 exclusive posts
17
Audio releases
87
Images
10
Writings
152
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 234 exclusive posts
17
Audio releases
87
Images
10
Writings
152
Videos

Recent posts by Guzsik-Mohácsi Viktória

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits