Vasovski Live

is creating music and videos

Select a membership level

Official Patron

$3
per month
★ Hálásan köszönjük a támogatásod és azt, hogy segíted a munkánkat. :) Hozzáférhetsz a patreon feedhez, illetve elsőként innen tölthetőek le Mr. Vasovski mixek + itt fogjuk először közzétenni a Vasovski Live fellépéseink helyszíneit, időpontjait.

All-access Patron

$6.50
per month
★ ★ Hálásan köszönjük a támogatásod és azt, hogy segíted a munkánkat. :)
Az új dalaink videóklipjét ide fogjuk premier előtt kitenni. Postolunk "Így készült" és személyes tartalmakat a forgatásokról, bulikból stb.. Hozzáférhetsz a Carplay adások hanganyagaihoz, így akár kocsiban is tudod hallgatni a műsort (+ az előző szint).

VIP Patreon

$13
per month
★ ★ ★ Hálásan köszönjük a támogatásod és azt, hogy segíted a munkánkat. :) Vasovski Live letölthető mixek, cover zenéink (MP3) ide kerülnek fel először.

0

patrons

$0

per month

About Vasovski Live

2015. decemberében a Papp László Sportarénában debütált a Vasovski Symphonic szuperprodukció, amely a világon szinte egyedülálló módon ötvözte az elektronikus és a klasszikus zenét. Mr. Vasovski DJ szettjét egy teljes szimfonikus zenekar kísérte.
A Vasovski Live frontembere Vasovski Norbert már a nagykoncert előtt is lépett fel a DJ szettjei során élő hangszeres és énekes kísérettel, mert mindig is fontosnak tartotta a hangszerek jelenlétét a modern zenében. Ennek lehetőséget adva indult útjára a Vasovski Live zenekar, ahol a DJ szettre élőben játszik Ferencz Péter (Peet Project) hegedűvel, Herold Péter (The Biebers) szaxofonnal, Feng Ya Ou (Ocho Macho) gitárral, valamint élőben énekel Péterffy Lili (Lili de L'ile) és a gitározás mellett Ya Ou. A csapat igyekszik közelebb hozni a fiatalokhoz a hangszereket, akár csak a Vasovski Symphonic produkció is teszi. A "két Peti" - a hegedűs és szaxofonos zenészek már 2012-ben zenéltek Mr. Vasovskival, tehát régi barátságra vezethető vissza a mostani közös munka, Lili és Ya Ou 2016-ban csatlakoztak a csapathoz. A saját dalaik mellett ismert mai slágereket játszanak új, színesebb köntösbe bújtatva.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 37 exclusive posts
9
Images
20
Links
6
Writings
6
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 37 exclusive posts
9
Images
20
Links
6
Writings
6
Videos

Recent posts by Vasovski Live

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits