VeganAnimal

is creating Video’s, awareness, courses, education

Select a membership level

VeganAnimal Club member

reward item
reward item
$10
per month

Gefeliciteerd! Je bent onderdeel van de VeganAnimal Club.

Je krijgt een sneak-preview van elke video.

VeganAnimal Club+ member

reward item
reward item
$10
per month

 Gefeliciteerd! Je bent onderdeel van de VeganAnimal Club.

Je krijgt een sneak-preview van elke video en toegang tot privé content op Patreon.

VeganAnimal Club Premium member

reward item
reward item
$10
per month

 Gefeliciteerd! Je bent onderdeel van de VeganAnimal Club.

Je krijgt een sneak preview van elke video, toegang tot privé content op Patreon en hebt toegang tot onze privé VeganAnimal Friends Facebookgroep.

0

patrons

$0

per month

About VeganAnimal

Hej! Welkom op de Patreon pagina van VeganAnimal. Om maar meteen zonder kloppen binnen te komen; wij – Tom en Cilla - zetten ons ‘op z’n Rotterdams’ in voor een betere wereld als het aankomt op dierenwelzijn, duurzaamheid en de gezondheid van mensen. Dit doen wij onder andere door ons recht voor z’n raap te mengen in gesprekken, opinies en het ontkrachten van onjuiste informatie in de media. Dit kan zowel on- en offline, via lezingen, workshops en alles daartussen in. We communiceren op een eigenzinnige, scherpe en een tikkeltje tegendraadse manier die herkenbaar en typisch ‘VeganAnimal’ is. Hoe dan?!


Op sociale media, met name YouTube, laten we zien wat er in de media wordt gezegd over het veganisme, het klimaat en een plantaardig voedingspatroon. Via video’s ‘debunken’ we de onwaarheden en onzinverhalen die worden verkondigd en laten het werkelijke verhaal horen. Hierbij nemen we geen blad voor de mond en zetten wij onze ziel en zaligheid in om de waarheid boven tafel te krijgen, ondersteund door de laatste wetenschappelijke bronnen en onderzoeken. 

Daarnaast gaan wij graag in dialoog, óók met mensen die er anders over denken dan wij. We geven met plezier lezingen over de vegan lifestyle en organiseren informele workshops om anderen te inspireren en motiveren naar een plant based voedingspatroon.Tot slot zijn we zoveel als mogelijk actief bij demonstraties voor dierenrechten.


Dit hebben we tot nu toe gedaan:

Online:70+ YouTube video’s

275+ artikelen op Squatcilla.nl

Offline:


Lezingen (VegFest (3x), Veggieworld (2x), BlueCity Future Flight)

Diner lectures (Daantje, Dordrecht, Go with the Glow event, FoAm Den Haag, Plantastic!, Rotterdam)

Inspiratie sessies en workshops @ Brandweerkazerne Haarlem

Food Coaching van nieuwe en bestaande veganisten
Begeleiding van (nieuwe) vegan bodybuilders en CrossFitters
Televisieoptredens in o.a. Ali’s Mensentuin (SBS6) en Wie Denk Je Wel Dat Je Bent (NPO)
Radio optreden (Sublime Radio)

Het ontwikkelen van een fair t-shirt lijn voor VeganAnimal
Het opzetten van een 100% vegan lunchroom en koffiebar (Plantastic!) dat tevens dient als inspiratieplek voor bedrijven en (grote) groepen

Waar zetten wij jullie bijdrage voor in?


Onze Patreon pagina biedt een maandelijkse lidmaatschapsoptie om ons werk, activisme en voorlichting over de vegan lifestyle direct te ondersteunen en supporten.
Elke maand hebben onze ‘Patreons’ als eerste toegang tot het bekijken van onze video’s (dus nog voordat het online verschijnt op YouTube!) en organiseren we leuke, speciale ‘VeganAnimal Friends’ avonden. Hier gaan we met elkaar in gesprek en geven we antwoord op al jullie vragen over leefstijl en voeding. Tot slot is het ook mogelijk dat we op de aftiteling van elke video je naam zetten. ‘This video is supported by...’ Jou dus!

Door een Patreon van ons te worden steun je niet alleen ons werk, maar ook de ruimte en middelen om ons online en offline in te kunnen blijven zetten. Wij zijn non-stop bezig met het verbeteren van onze video’s, artikelen, lezingen en workshops. Door meer onderzoek te doen, het updaten van materiaal en het effectiever verspreiden van onze content bereiken we namelijk meer mensen en creëren we meer impact. En laat dát nu juist de manier zijn als om een verandering teweeg te brengen ☺

Ons doel?
Zoveel mogelijk bezoekers informeren, inspireren, motiveren en mobiliseren richting een plant based levensstijl en het opzetten van nieuwe projecten die dit ondersteunen.
Voor nu alvast: heel erg bedankt! We zijn super blij dat je achter ons werk staat en steunt wat we elke dag doen: het strijden voor een wereld die beter is voor de dieren, de aarde, de gezondheid én de medemens!


Cheers!
Tom & Cilla

Goals
0 of 500 patrons
Bij 500 members organiseren we maandelijkse VeganAnimal avonden.
1 of 3

Recent posts by VeganAnimal

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits