VegaNinja

is creating vegan content

Select a membership level

Prémium tartalmak és Vegán mindenttudó kisfüzet

reward item
reward item
$2
per month
Ha legalább 2 dollárral támogatsz, megkapod a Vegán Mindenttudó Kisfüzetet pdf formátumban, melyben hasznos infókat találsz az alap vegán élelmiszerekről, fantasztikus reggeli és szendvicskrém ötleteket kaphatsz, megtudhatod, hogyan turbózd fel a salátád, hogy hogyan kombináld az ételeket, és hogyan csíráztasd a különböző magokat. Tanulhatsz a tápanyagokról, a tojás helyettesítéséről, szóval mindenről, ami egy kezdő vegánnak életmentő, egy haladónak pedig hasznos. Keresd a "Patrons only" posztok között!

Ezen kívül hozzáférsz az időközönként posztolt exkluzív tartalmakhoz itt, a Patreonon.  

4

patrons

$11

per month

About VegaNinja

[MAGYAR]     [For English, please scroll down]

Petra vagyok, egy budapesti, lelkes vegán aktivista. 

Magyarországon vegánná válni elég nehéz volt 6 éve, amikor eldöntöttem, hogy vegán leszek. Ez volt az oka, hogy megcsináltam egy mindent magába foglaló weboldalt, a veganinja.hu -t - más szolgáltatásokkal egybekötve: mentor programmal, workshopokkal, magazinnal, és ami a legfontosabb: egy 30 napos vegán programmal. Bárki bármikor elkezdheti a programot, amihez teljes körű, online segítséget nyújtok.

Mindezeket ingyen teszem, mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy fizessen az effajta segítségért, és a vegánná válás nem szabad, hogy a pénzen múljon.

A VegaNinja folyamatosan növekszik, és szeretnék még ennél is többet dolgozni rajta, de ez időbe és pénzbe kerül. Ha megteheted, és szeretnél segíteni a VegaNinja fejlődésében, legyél a támogatóm, hogy minél több tartalmat állíthassak elő, és minél több segítséget nyújthassak a hozzám fordulóknak, akik az erőszakmentes, vegán életet választották.  

A VegaNinja hamarosan 6 éves lesz, segítsd a fejlődését! :) 

________________________________________________________________________________

[ENGLISH]
I'm Petra, an enthusiastic vegan activist living in Budapest. 

Going vegan in Hungary was difficult six years ago, when I decided to do so. This is the reason I made an encyclopaedic website, veganinja.hu - alongside with other services like mentoring, workshops, trainings, a magazine and most importantly: a 30 day vegan challenge. Anyone can start the challenge whenever they want, and get full support online.

I provide all these things for free, because not everyone can afford to get this kind of help, and going vegan shouldn't depend on money.

At this point I'd like to work on VegaNinja even more - which requires time and money. If you can help me, be my patron, so I can create more content to help people who have decided to live a cruelty free, compassionate life. 

VegaNinja is slowly turning 6 years old, help him grow! :)
Goals
$11.16 of $350 per month
Jelenleg a grafikusi fizetésemből finanszírozom a VegaNinja működését, de az álmom az, hogy időm legnagyobb részét a vegán aktivizmussal töltsem. Távoli cél, de nem lehetetlen! Ha segítesz, a VegaNinja még tovább fejlődhetne, hiszen rengeteg tervem van vele! Könyvek írása és kiadása, app fejlesztése, a 30 napos program minél széleskörűbb terjesztése, a veganizmus további népszerűsítése kampányokkal, fizetett hirdetésekkel.
A pénz már megvan, csak nálatok. :)

[ENGLISH]
I'm funding VegaNinja from my salary as a graphic designer, but my dream is to spend most of my time and energy on vegan activism. It's a far-off dream, but it's possible! With your help and with my ideas (which occupy my brain most of the time) VegaNinja could grow and improve! I want to write and publish books, develope an app, make the 30 day challange more available for everyone, educate on veganism with campaigns and paid advertisements. 
I have the money, but it' in your pockets! :) 
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
5
Images
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
5
Images

Recent posts by VegaNinja

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits