Stefan Mathisson

is creating writing/journalism

Select a membership level

Nöjd Vejpare!

$2.50
per month
  • Du tycker att det är viktigt med korrekt nyhetsrapportering om e-cigaretter och vejpning i Sverige. Genom att bidra med några kronor varje månad gör det möjligt för mig att driva Vejpkollen!
  • Tack! Ditt bidrag gör det möjligt för mig att driva Vejpkollen!

Engagerad vejpare!

$12
per month
Vejpning kan rädda liv! Du är en engagerad Vejpare, kanske på hobbynivå, och tycker att vejpning och e-cigaretter är viktiga redskap för att sluta röka. Du vill att vejpkollen ska bevaka ämnet och vill vara med och påverka!
  • Tack! Ditt bidrag gör det möjligt för mig att driva Vejpkollen!
  • Rösta: Vad ska Vejpkollen skriva om?

Sponsor: Företag

$23.50
per month
Du har kanske ett mindre företag som enbart säljer tillbehör till e-cigaretter? Det kan vara coils, drip tips, nikotinfri e-juice eller liknande. Du har ett intresse av att korrekt och balanserad information om vejpning sprids i samhället och vill/kan betala en slant för det.
Som Sponsor/företagare har du möjlighet att regelbundet rösta inför kommande uppslag som jag har på gång i Vejpkollen. Din röst är viktig, då den hjälper mig att fördela den tid jag lägger på olika projekt. Du har givetvis även möjlihet att själv komma med idéer som läggs till nämnda lista.
  • Med på lista av sponsorer
  • Förslagslåda - kom med idéer! Jag lyssnar!
  • Rösta: Vad ska Vejpkollen skriva om?

5

patrons

$33

per month

About

(In English below) Vejpkollen är en nyhetssajt som bevakar villkoren för e-cigaretter och vejpning i Sverige. Syftet är att förmedla information som på olika sätt berör och påverkar användare, företagare, politiker och myndigheter som verkar inom området. Artiklarna ska bygga på trovärdiga källor och angripa frågorna från perspektiv som är relevanta för målgruppen. Tycker du det är viktigt? Stöd Vejpkollen!

/Stefan Mathisson - chefredaktör, journalist och vejpare

Vejpkollen is a news site covering vaping and Tobacco Harm Reduction for a Swedish audience and from a Swedish, but also scandinavian, perspective. International support is deeply appreciated!

/Stefan Mathisson - editor in chief and vaper

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits