Szerda Úr

Szerda Úr

Creating blog

Select a membership level

Meghívsz egy sörre?

reward item
reward item
$1
per month
Örök hálám és a neved (ha szeretnéd) bekerül a blog külön erre a célra létrehozott támogatói közé, akiknek nyájas, seggkinyalós szöveggel köszönöm meg a pénzét.

Meghívsz egy sörre és egy páleszre?

reward item
reward item
$2
per month
Ugyanaz mint egyel feljebb, csak ha szeretnéd a neved mellé kirakom a helyet ahol melózol, vagy amit viszel.

Meghívsz egy Tyúkoskólára?

reward item
reward item
$5
per month
Ez elmúlt hat évben legalább 100 olyan történetet írtam amit sosem publikáltam, mert nem éreztem odavalónak, vagy csak valami nem volt okés. Azok akik Tyúkoskólát fizetnek, hozzáférnek a Patreon-feed-hez ahol sosem látott jegyzeteket, írásokat, képeket teszek majd fel. + Az előző kettő.

7

patrons

$11

per month

About Szerda Úr

Drága tulipánjaim!

Vendéghányás blog már kicsit több mint hat éve üzemel és azon kívül, hogy néha megjelentek rajta reklámok, mindig is azt gondoltam, hogy ingyenesnek kell lennie. Most viszont válaszút elé jutottam, hogy a főállásom mellett elmegyek pincérkedni és akkor úgy nyúlom le tőletek a lóvét, cserébe viszont jóval kevesebb poszt lesz, vagy szimplán megkérlek arra, hogy hívj meg egy sörre. A haverjaim szerint az utóbbi őszintébb dolog, még ha kéregetés is. Mert az. 

Szóval ha néhányan akik tele vagytok baszva lóvéval, vagy csak imádni valóan jó arcok vagytok, adtok nekem fejenként egy dollárt, akkor többet tudnék írni és ráadásul ez egyfajta motiváció is lenne, hiszen ha nem gyártok nektek kontentet akkor Ti sem fogjátok a második hónap után adni nekem a dellát. 

Számoljunk
Én nem kérek többet, csak fejenként egy dollárt. Hogy bizonyítsam, hogy komolyan gondolom, hetente ezért minimum 4-5 minőségi poszt fog felkerülni az oldalra. 

Ilyen ruppótlan gyökér vagyok?
Igenis meg nem is. Pedig eskü nem szívok sokat. Olyan sokat. De viccet félretéve ahhoz, hogy normális írásokat tudjak gyártani, ahhoz legfőképp nyugalom kell, amit úgy tudok elérni, hogy nem vállalok másodállást és nem stresszelek azon, hogy honnan teremtem elő a kieső pénzt, gyatra életszínvonalam fenntartásához. Jelen pillanatban kábé 5000 követőm van, ha ennek csak a 2%-a ad nekem havonta 1-5 dollár közötti összeget, akkor már nem csak több, de minőségibb írásokat tudok lerakni elétek. Win-win biznisz

Miben fog változni a blog?
Semmiben. Minden tartalom továbbra is ingyenes marad, viszont ha elérjük azt, hogy 150 dollár kapjak havonta, akkor kiadom a Gyula sztorikat pdf-ben, meg mindenféle ekönyvolvasós formátumban. Könyvben csak akkor, ha valaki gecisokat akar fizetni. És bőséges terveim vannak még, akár egy sorozat ötletét sem vetem el.

Számoljunk újra (mint a jó pincér)
Egy dollár a mai árfolyamon kb. 273. Ha egy évre felszorzod akkor sem haladja meg a 3500 forintot (valutaingadozást beleszámolva) amennyiért egy könyvet sem tudsz venni a szandrás boltban, én viszont cserébe karakterben legalább 3-at adok neked ennyi idő alatt. Annyira így nem is vészes nem? Ja, és bármikor megállíthatod, ha úgy gondolod, hogy nem megfelelő színvonalon nyomom. Baszkikám ennyiből meg sem vacsorázol. 
Ha úgy gondolod, hogy meggyőztelek, akkor itt jobb oldalt ki tudod választani a neked tetsző csomagot és már tolhatod is a lóvét. A támogatás bármikor lemondható, szóval tulajdonképpen egy diszkontos sör árán kívüli veszítenivalód tényleg nincs. 

Hálás köszönetem, hogy elolvastad. 
Szerda Úr
Goals
$10.57 of $150 per month
Hetente minimum három blogposzt, legalább 9.000 karakteres terjedelemben. 
1 of 3
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
2
Images
5
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
2
Images
5
Writings

Recent posts by Szerda Úr

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits