Henry Vistbacka

is creating uteliaasti pureutuvia tutkimusmatkoja olemisen kirjoon.
Select a membership level
Blogi
$2
per month
  • Pääset lukemaan salaista Patreon-blogiani.    
Valokuva + blogi
$3
per month
  • Otan ja lähetän sinulle valokuvan huomionarvoiseksi kokemastani asiasta.
  • Pääset lukemaan salaista Patreon-blogiani.    
Kuva väärällä hiirikädellä + blogi
$5
per month
  • Loihdin sinulle kuvan väärällä hiirikädelläni.
  • Pääset lukemaan salaista Patreon-blogiani.

126

patrons

$710

per month

About Henry Vistbacka

Hyvää loppuelämää.

Olen Henry Vistbacka – sekatyöläinen, joka podcastaa, kirjoittaa, musisoi ja toimii useissa vapaaehtoisjärjestöissä. Intohimonani on olemassaolon ja ihmisyyden moninaisuuden kartoittaminen. Yhtenä työni punaisena lankana on osallistuminen kestävämmän, merkityksellisemmän, luovemman ja yhteydellisemmän yhteiskunnan rakentamiseen.

Mikä on Patreon?

Patreon on eräänlainen uuden ajan joukkorahoituspalvelu, jonka kautta tekijöillä on mahdollisuus myydä luomuksiaan suoraan yleisölleen, joka voi tukea arvostamiaan tekijöitä hajautetusti. Patreon-kanavaani voi ajatella Spotify-tyyppisenä tilauksena, jonka sisältöä tilataan yrityksen sijaan yksityishenkilöltä. Ryhtymällä Patreonini tilaajaksi saat käsiisi tuotoksiani ja mahdollistat rahoituksellasi työni jatkumisen.

Kanavani tilaajat saavat pääsyn tältä sivulta löytyvään privaattiblogiini, johon muun muassa kirjoitan ja videologaan kuulumisistani, käynnissäolevien projektieni edistymisestä ja työprosesseistani, postaan muualla julkaisemattomia luomuksiani ja hahmottelen ajatuksiani kaikenlaisista kiinnostaviksi kokemistani teemoista. Blogin lisäksi tarjolla on erilaisia, kullekin tilaajalle yksilöllisesti toteuttamiani taiteellisia luomuksia (kuvaa, tekstiä ja ääntä). Vähintään $5.55 kuussa maksaville tilaajille on tarjolla kestolippu ainoastaan Patreon-tilaajilleni tarjoamilleni keikoille, joita järjestän vähintään kerran vuodessa. Edellinen tällainen oli 26.4.2019 ja seuraava näillä näkymin heinä-elokuussa 2019.

Vastikkeita voi selailla tämän sivun oikeasta laidasta löytyvästä listasta. Niiden toimitustahdin osalta olen todennut olevani hidas mutta varma.

Joitakin tekemiäni asioita:


Patreon-kanavani merkityksestä

Tästä kesällä 2016 käynnistetystä kanavastani on ehtinyt muodostua merkittävä tukirakenne tekemälleni työlle. Muun toimeentuloni parsin kasaan hajanaisista lähteistä – esimerkiksi satunnaisista musakeikoista ja käännöstöistä. Mitä vähemmän joudun märehtimään akuutteja toimeentulokysymyksiä, sitä paremmin aika- ja energiaresurssini riittävät annettavaksi tärkeäksi kokemilleni asioille.

Jos koet tekemäni asiat rahallisen tuen arvoiseksi, tilaathan kanavani. Pienistäkin summista on apua. Huomaathan, että summat ovat dollareissa, ja niihin tulee päälle 24 % ALV.

Kiitos.
Goals
$710 of $1,111 per month
Tämän etapin saavuttaminen tarkoittaisi jo varsin vakaata perustoimeentuloa, jolla kuittaa vuokran ohella säännölliset laskut ja safkat. Tämä takaisi jatkuvan mahdollisuuden keskittyä pitkäjänteisesti olennaiseen.
4 of 7

Recent posts by Henry Vistbacka

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 41 exclusive posts
1
Audio release
13
Images
22
Updates
5
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 41 exclusive posts
1
Audio release
13
Images
22
Updates
5
Videos