Henry Vistbacka

is creating uteliaasti pureutuvia tutkimusmatkoja olemisen kirjoon.

Select a membership level

Blogi
$2
per month
  • Pääset lukemaan salaista Patreon-blogiani.    
Valokuva + blogi
$3
per month
  • Otan ja lähetän sinulle valokuvan huomionarvoiseksi kokemastani asiasta.
  • Pääset lukemaan salaista Patreon-blogiani.    
Kuva väärällä hiirikädellä + blogi
$5
per month
  • Loihdin sinulle kuvan väärällä hiirikädelläni.
  • Pääset lukemaan salaista Patreon-blogiani.

124

patrons

$717

per month

About

Hyvää loppuelämää.

Olen Henry Vistbacka – harjoittelija ja sekatyöläinen, joka podcastaa, kirjoittaa, musisoi ja toimii useissa vapaaehtoisjärjestöissä. Intohimonani on olemassaolon ja ihmisyyden moninaisuuden kartoittaminen. Yhtenä työni punaisena lankana on osallistuminen kestävämmän, merkityksellisemmän, luovemman ja yhteydellisemmän yhteiskunnan rakentamiseen.

Mikä on Patreon?

Patreon on joukkorahoituspalvelu, jonka kautta tekijöillä on mahdollisuus myydä luomuksiaan suoraan yleisölleen, joka voi tukea arvostamiaan tekijöitä hajautetusti. Patreon-kanavaani voi ajatella Spotify-tyyppisenä tilauksena, jonka sisältöä ostetaan yrityksen sijaan yksityishenkilöltä. Ryhtymällä Patreonini tilaajaksi saat käsiisi tuotoksiani ja mahdollistat samalla rahoituksellasi työni jatkumista.

Kaikki kanavani tilaajat saavat pääsyn tältä sivulta löytyvään privaattiblogiini, johon muun muassa kirjoitan ja videologaan kuulumisistani, käynnissäolevien projektieni edistymisestä ja työprosesseistani, postaan muualla julkaisemattomia luomuksiani ja hahmottelen ajatuksiani kaikenlaisista kiinnostaviksi kokemistani teemoista. Blogin lisäksi tarjolla on erilaisia, kullekin tilaajalle yksilöllisesti toteuttamiani taiteellisia luomuksia (kuvaa, tekstiä ja ääntä). Vähintään $5.55 kuussa maksaville tilaajille on tarjolla kestolippu ainoastaan Patreon-tilaajilleni tarjoamilleni keikoille, joita järjestän vähintään pari kertaa vuodessa. Seuraava keikka on sunnuntaina 16.2.

Mitä saat tilaustasi vastaan? Voit selata eri tilaussummien vastikkeita tämän sivun oikeasta laidasta löytyvästä listasta (huomaathan klikata "Show more levels" -linkkiä – tasoja on enemmän kuin kolme). Niiden toimitustahdin osalta olen todennut olevani hidas mutta varma.

Joitakin tekemiäni asioita:


Patreon-kanavani merkityksestä

Tästä kesällä 2016 käynnistetystä kanavastani on ehtinyt muodostua merkittävä tukirakenne tekemälleni työlle. Muun toimeentuloni parsin kasaan hajanaisista lähteistä – esimerkiksi satunnaisista musakeikoista ja käännöstöistä. Mitä vähemmän joudun märehtimään akuutteja toimeentulokysymyksiä, sitä paremmin aika- ja energiaresurssini riittävät annettavaksi tärkeäksi kokemilleni asioille.

Jos koet tekemäni asiat rahallisen tuen arvoiseksi, tilaathan kanavani. Pienistäkin summista on apua. Huomaathan, että summat ovat dollareissa, ja niihin tulee päälle 24% ALV.

Kiitos.
Goals
$717 of $1,111 per month
Tämän etapin saavuttaminen tarkoittaisi jo varsin vakaata perustoimeentuloa, jolla kuittaa vuokran ohella säännölliset laskut ja safkat. Tämä takaisi jatkuvan mahdollisuuden keskittyä pitkäjänteisesti olennaiseen.
4 of 7

Recent posts by Henry Vistbacka

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 46 exclusive posts
1
Audio release
26
Images
24
Writings
5
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 46 exclusive posts
1
Audio release
26
Images
24
Writings
5
Videos
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits