Vladimir Angelove

is creating podcasts and videos

Select a membership level

ДОБРОжелател

reward item
reward item
$6.50
per month
Ставайки мой ДОБРОжелател, с месечното си дарение, Вие подкрепяте инициативата ми да записвам Неделното слово на Учителя Петър Дънов и да публикувам за свободно разпространение всяка неделя нов запис на негова беседа.

По този начин Вие ще имате привилегирован достъп до всяка новозаписана беседа преди нейното официално публикуване в Интернет пространството.
  • Предварителен достъп до съдържанието

ЩЕДРОдарител

reward item
reward item
$13
per month
Ставайки мой ЩЕДРОдарител, с месечната си подкрепа, освен че подпомагате инициативата ми за звукозапис на Неделното слово на Учителя Петър Дънов, вие допринасяте за развитието на други мои творчески инициативи като създаването на аудио-визуални проекти, късометражни филми, музика, писането на поезия, всичко, което спорадично извира чрез мен.

По този начин Вие ще имате привилегирован достъп до всяка новозаписана беседа преди нейното официално публикуване в Интернет пространството, както и изключителен достъп до другите мои творби преди премиерата им пред широката общественост.

С Вашата неоценима помощ, Вие ми давате възможността да запазя творчеството си некомерсиално и свободно за разпространение!
  • Предварителен достъп до съдържанието
  • Допълнително съдържание

0

patrons

$0

per month

About Vladimir Angelove

Здравейте, казвам се Владимир Ангелов, завършил съм НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" през 2000-та година в класа на проф. Стефан Данаилов.

От 2017 година до сега, активно се занимавам със звукозапис на лекциите, държани от Петър Дънов, като се опитвам да ги представям по по-жив и по-достъпен начин, за да може Словото на Учителя да достигне до по-широг кръг от хора.

Ще съм Ви благодарен ако подкрепите моята кауза, за да мога да продължавам да публикувам за свободно разпространение по една беседа всяка неделя от месеца!

***
С по-щедрата си подкрепа, Вие ще можете да подпомогнете реализацията на други мои творчески проекти, с които се занимавам, като създаването на аудио-визуални продукти, късометражни филми, писането на поезия и музика, както и да ми помогнете да запазя некомерсиалната им форма и съдържание.

Можете да намерите част от моите реализирани проекти на личния ми сайт: www.vladOoo.com
Goals
$0 of $291.64 per month
Ако постигна тази цел, ще мога да издавам по четири беседи в месеца, както и да поддържам YouTube канал, в който да качвам беседите във видео формат, както и платен SoundCloud канал, в който да мога да публикувам всички беседи в mp3 формат, за да са наразположение за слушане.
1 of 1

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Vladimir Angelove

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits