Vladinsky

is creating mixed media paintings usually on a large scale

Select a membership level

Vreau sa il sustin pe Vladinsky in calatoria lui!

reward item
$1
per month
- Multumesc pentru suportul oferit!

Sustin Vladinsky! +

$3
per month
- Multumesc pentru suportul oferit!

Imi place ideea si conceptul tau!

$6
per month
-Multumesc mult pentru suportul oferit!

5

patrons

About

Salutare, eu sunt Vladinsky si iti multumesc daca ai ajuns pana aici. De cativa ani imi dedic majoritatea timpul pasiunii mele si sunt super entuziasmat in fiecare zi. Am inceput sa pictez undeva in 2010 si de atunci am avut parte de o tona de momente speciale in cautarea unui limbaj vizual unic. Pictez, pictez cu orice imi vine la mana si cel mai mult ador sa pornesc pe panza de la zero doar cu o schita in carbuni careia mai apoi sa ii dau forma si viata prin straturi de culoare si tuse bine definite. Recent m-am mutat intr-un atelier mult mai mare care imi ofera potential nelimitat si asta ma face sa imi doresc sa pun si eu degtul pe harta internationala a artei.

De ce sa ma sustii?

Pana in acest moment am reusit sa expun parte din lucrarile pe care le-am realizat, in diferite tari din Europa dar si in Romania. Tablouri semnate de mine sunt acum parte din decoruri ale unor seriale de succes din America dar si parte din colectiile private ale unor galerii, parte din colectiile private ale unor artisti si fotbalisti internationali dar si in colectiile unor oameni simpli din tara de la noi. De cativa ani reusesc impreuna cu oameni simpli si binevoitori, sa donez sume destul de mari catre diferite cauze care au ca si scop principal ajutarea unor copii cu diferite nevoi. Am inteles ca noi oamenii intre noi trebuie sa ne ajutam pentru a ne atinge telurile personale si tocmai din acest motiv, te incurajez daca nu gasesti timpul necesar sa ajuti tu direct, sa gasesti pe oamenii care stii ca asta fac si prin bunavointa lor lucrurile se schimba in fiecare zi in bine, putin cate putin.

Acum ideea in mare este simpla, nu vreau sa fiu nevoit sa fac niste lucrururi sau sa muncesc la niste proiecte doar pentru bani, am mare incredere in ceea ce vreau sa realizez prin aecasta comunitate si fii sigur ca ajutorul tau va conta. 

Ce primesti in schimb?

Daca voi reusi sa creez o comunitate destul de mare, fii sigur ca vor exista multe chestii exclusiv pentru tine, spre exemplu: O sa ai sansa sa vezi cu mult timp inainte sa fie lansata o anumita colectie, periodic vor fi  create preturi speciale pentru aecasta comunitate pentru lucrarile pe care le realizez, poti sa vii sa ma vizitezi si sa petreci o zi in atelier cu mine, astept si sugestiile tale, bine sa nu crezi ca voi face exact cum vrei tu dar daca suna bine, de ce nu?

Ce voi face eu?

Clar nu o sa pot sa ajut un student la medicina cu sfaturi dar sunt sigur ca pot fi de mare folos unuor tineri care vor sa aleaga un parcurs asemanator cu cel pe care il am si l-am avut eu pana in acest moment. Nu pot sa promit nimic concret pentru ca ar fi o pacaleala pe fata, insa eu cred si acum ca fac pionerat la nivel de Romania iar experienta acumulata pana in acest moment poate scurta drumul catre expunere mult mai mult si intr-un mod mult mai rapid. Sunt multi artisiti vizuali foarte buni care se afla pe meleagurile noastre insa lipsa unui ecosistem creat special pentru arta nu va imbunatati lucrurile in viitorul apropiat.


Nu te incurajez sa cumperi tablourile pe care le realizez dar vreau sa intelegi ca suportul tau de orice natura ma face sa merg mai departe.

Goals
1% complete
Daca voi reusi sa ating aceasta cifra cu ajutorul vostru, primul lucru pe care il voi face, va fi sa dau ceva inapoi si mai exact un tablou special facut pentru cel ce il va castiga. Al doilea lucru pe care il voi face, voi investi toti banii pentru a crea un scurt metraj de care sa fii mandru ca ai ales sa sustii un artist roman.
1 of 3
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 24 exclusive posts
17
Images
2
Links
6
Writings
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 24 exclusive posts
17
Images
2
Links
6
Writings
3
Videos

Recent posts by Vladinsky

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits