Tom Kruijsen

is creating Vonk, een blog over Nederlandstalige fantasy

Select a membership level

Bedankt
$1
per month
Bedankt voor je steun. Je naam wordt geplaatst op de bedankpagina als je dat wilt.
Ebooks
$3
per month
Steun het blog en de verhalen. Je krijgt gratis toegang tot ebook versies van de verhalen voordat ze op de site verschijnen. Ook krijg je het bedankje van hierboven.
Kijkje achter de schermen
$10
per month
Maandelijks een exclusieve post op Patreon met een kijkje achter de schermen. Welke boeken ben ik aan het lezen en welke onderwerpen houden mij bezig? Wat gebeurt er op technische vlak en welke verhalen komen binnenkort in het magazine. Dat krijg je allemaal als eerste te zien op dit niveau. Ook krijg je toegang tot de ebooks en een vermelding op de bedankt-pagina.

4

patrons

$13

per month

About

In mei 2016 begon ik een blog met wat recensies over Nederlandstalige fantasyboeken, om mezelf ertoe te zetten daar meer van te lezen. Intussen heb ik tientallen artikelen, recensies en opinies geplaatst. Dat heeft soms geleid tot pittige discussies, maar dat is alleen maar goed. Nederlandstalige fantasy wordt beter, maar kan nog veel groeien en Vonk is mijn bijdrage daaraan. Daar zou ik nog veel meer mee willen doen, zoals een magazine dat elk kwartaal korte verhalen uitgeeft met betaling voor de auteurs.

Om meer te kunnen doen en om Nederlandstalige fantasyschrijvers te kunnen betalen voor hun werk, is er deze Patreon. Wil je me steunen? Dat is hartstikke fijn. Voor mij, maar ook voor de schrijvers naar wie dit geld gaat. En uiteindelijk voor betere Nederlandstalige fantasy voor ons allemaal.

Wil je meer weten over de plannen voor Vonk Magazine? Lees dan dit artikel.
Goals
$13.03 of $100 per month
Vanaf $100 (ongeveer €85) per maand kan Vonk magazine elke drie maanden auteurs en artiesten uitbetalen. Al het geld dat binnenkomt wordt gebruikt om het bedrag per verhaal te vergroten.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 23 exclusive posts
23
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 23 exclusive posts
23
Writings

Recent posts by Tom Kruijsen

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits