WhoisJohnny

is creating Music

0

patrons

$0

per month

About WhoisJohnny

Al toen ik een klein jongetje was zong ik al.. Ik geloof dat ik me eerste set op mijn 12e kreeg. Dit was een idols pakket. Hier zat een cd rom en microfoon bij. Het was allemaal een beetje erg amateuristish. Dankzij dit pakket ben ik mezelf gaan ontdekken, en kwam ik erachter dat ik kon zingen. Jaren later had ik mij aangemeld bij online zang groep.. Hier zong ik me eigen nummers.. Maar heb ik ook vele duo's gedaan met andere mensen.
Na vele positieve reacties, ben ik me eigen youtube kanaal begonnen, en ben toen daar nummers gaan publiceren. Dit deed ik eigenlijk voornamelijk voor de lol en om kijkers/luisteraars te entertainen. Mogelijk ga ik geen nieuwe video's meer maken. Maar wie weet wat de toekomst nog brengt.
Ook heb ik zelf wat nummers geschreven waaronder: "You're a jerk", "Way too smart", "Faded away" en nog vele andere nummers. Op dit moment release ik veel op mijn eigen soundcloud.
Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, maar zingen is echt een passie van mij geworden. Het is een prettige uitlaat klep. Ik voel me happy als ik zing, en daarbij kan ik vele mensen entertainen. En daar doe ik het voor. Iedereen is happy!
Ik focus me wel veel op engelstalige nummers. Dit omdat engels beter in mijn zang ligt dan nederlands.
En ook natuurlijk omdat nederlandse nummers totaal niet mijn type genre is.
Mijn genre ligt een beetje bij: Rock, Blues en soul.
Got a party? Let's get it started!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 21 exclusive posts
21
Audio releases
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 21 exclusive posts
21
Audio releases

Recent posts by WhoisJohnny

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits