TOni Ginger

is creating веган рецепти

Select a membership level

Подкрепи ме с $1

$1
per month
Бъди мой Patron и вземи ексклузивен достъп до рецепти и информация, които съм направил специално за теб и всички вас! 


Благодаря за подкрепата! Това означава много за мен. 

Подкрепи ме с $2

$2
per month
Като мой Patron, освен ексклузивен достъп до нови веган рецепти и полезна информация ще може да обсъждаме и коментираме всики един пост в платформата!


Благодаря за подкрепата! Това означава много за мен. 

Подкрепи ме с $5

$5
per month
Така ми помагаш да отделям повече време на проекта, а аз с най-голямо удоволствие ще продължа да споделям с теб и всички вас моите кулинарни приключения!


Благодаря за подкрепата! Това означава много за мен. 

0

patrons

$0

per month

About TOni Ginger


Благодаря ти, че си в моята страница в Patreon

Кой съм аз?


Казвам се ТОни - приключенец по душа и любител кулинар. Откакто се помня се навъртам в кухнята и сътворявам всевъзможни ястия. И така, докато един ден не осъзнах, че растителната храна е най-добрата за мен, което отвори нови хоризонти в кухнята ми. Това ме провокира да започна проекта "Кулинарни приключения с ТОни", в който споделям моят опит и знания. Да, използвам думата веган в повечето ми рецепти, но не защото е модерно, а просто защото това е най-лесният начин да укажа, че не използвам никакви животински продукти.

Защо да ме подкрепиш?


С твоята подкрепа, ти ставаш част от проекта "Кулинарни приключения с ТОни", с който искам да покажа на теб и всички вас, че да се храниш здравословно е лесно, забавно и всеки може да се справи с тази задача. Намислил съм много и интересни рецепти, а освен това планирам да направя още книжки и видео-рецепти за неустоимо вкусни веган сирена, невероятно бързи и лесни сосове, спиращи дъха сурови торти и десерти и още цял куп здравословни вкусотии. Като мой Patron ще имаш ексклузивен достъп до нови веган рецепти, полезна информация и книжки, които не присъстват в блога ми!

Как да ме подкрепиш?


Просто стани мой Patron, като ме подкрепиш с $1, $2, $5 или $10. Това ще ми помогне да отделям повече време на проекта, а защо не и да стане и мое основно занимание! А аз ще продължа да се старая да споделям с теб и всички вас моите кулинарни приключения с най-голямо удоволствие :)


Goals
$0 of $100 per month
Хей, приятели, когато достигна целта от $100 ще пускам нова рецепта всяка седмица. Твоята подкрепа е безценна за мен! И както знаеш ще се старая всяка една рецепта да е максимално интересна и същевременно лесна и бърза за изпълнение. Обещавам да те изненадвам с нови и здравословни веган рецепти всяка седмица!
1 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
5
Images
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
5
Images

Recent posts by TOni Ginger

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits