zagolaj

is creating sve o ishrani, mršavljenju i zdravom životu

Select a membership level

Kredit na kraju video snimka

$3
per month
Zagolaj postoji zato što verujemo da svako zaslužuje da ima telo kakvo želi, da svako može da smrša, bez obzira na godine, i da svako može svesno da utiče na sopstveno zdravlje i zato na našem sajtu, jutjub kanalu i instagramu postoji mnoštvo besplatnog materijala i nameravamo da nastavimo sa istom praksom i u buduće; da sa vama delimo recepte i da vas naučimo kako da budete lepi, zdravi, srećni i siti.

Ali, Zagolaj takođe postoji zato što ste vi odlučili da skromnom mesečnom donacijom finansijski podržite naš projekat u kog je ipak neophodno ulagati, kako rad, tako i novac.

Najmanje što možemo da učinimo za vas jeste da na kraju svakog videa ili knjige stavimo vaše ime kao nekoga ko je podržao Zagolaj na ovaj način.
  • Vaše ime na kraju svakog video snimka

0

patrons

$0

per month

About

Mi verujemo da svako zaslužuje da bude zdrav, da svako može da dovede svoje telo do optimalnog izgleda i pre svega optimalnog zdravlja.

Sve što bi trebalo da uradi jeste da obrati pažnju na četiri stuba zdravlja; san, ishranu, fizičku aktivnost i stres.

Na stres ne može u velikoj meri da se utiče, ali zato san, ishranu i fizičku aktivnost možemo da dovedemo pod kontrolu i unapredimo naše zdravlje.

Da bismo vam olakšali vašu misiju da smršate i da unapredite vaše zdravlje, za vas smo dizajnirali određeni materijal za kog verujemo da će vam i te kako biti od koristi.

Reč je o:
28 Dana keto recepata – knjiga recepata
Plan ishrane
Dnevnik ishrane
Keto tablice
Kratak kurs
Brošura sa spiskom zdravih keto namirnica.
 
Da li želite da vam pošaljemo besplatnu knjigu recepeta i besplatan plan ishrane?

Posetite https://zagolaj.com/

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits