Zállatorvos

is creating educational videos

Select a membership level

Első (és egyetlen) jutalomszint

$1
per Zállatorvos-videó
  • általam rajzolt zállatorvosos desktop háttér
  • feltöltésenként az aktuális témához kapcsolódó, újabb desktop hátterek 

462

patrons

About Zállatorvos

Zállatorvos YouTube-csatorna humorba csomagolt tudást csepegtet a fejekbe elsősorban a kisállat-egészségügy témájában. Ez a videó például a macskák hólyaggyulladásáról szól, de olykor nem állatorvosi témák is terítékre kerülnek, úgy mint a vírusok és baktériumok összehasonlítása, vagy a DNS szerkezete és a mutáció. Kísérleti jelleggel a YouTube-csatorna mellett Instagram-oldalt is indítottam, ahová hasonló stílusú, de képregény formátumú tartalom kerül. (Ez még egy kicsit szerényke -- meglátjuk, hová fejlődik.) A videókat és a képregényegket egyetlen állatorvos (szerény személyem) írja, rajzolja, animálja, szerkeszti és narrálja, a hangeffektusokhoz serpenyőket csapdos, bugyborékol, tapicskol és olykor sikoltozik. Mindez temérdek időt vesz igénybe...
Ha támogatsz a Patreonon - akármilyen kis összeggel -, azzal segítesz abban, hogy ezt a munkát a jövőben is folytathassam!

Mi az a Patreon?
A Patreon az online alkotók számára létrehozott közösségi támogatási szolgáltatás. Ha szeretnéd kedvelt művészed / internetes személyiséged munkáját anyagilag is meghálálni, a Patreonon megteheted egy általad beállított havi vagy új tartalmankénti (esetemben videónkénti vagy képregényenkénti) összeggel
Hogyan lehetek a Zállatorvos támogatója?
Először is szükséged lesz egy Patreon-fiókra, amit a jobb felső csücsökben lévő "Sign Up" gombra nyomva tudsz létrehozni. Ha létrehoztad a fiókodat, majd beléptél, akkor a Zállatorvos Patreon oldalon tudsz a támogatómmá válni a "become a patron" gomb megnyomásával.
Mekkora összeget adhatok?
Amikor a támogatómmá válsz, beállíthatsz egy tetszésed szerinti összeget, amelynek a minimuma 1 dollár + Áfa. (Az Áfa összege országonként különbözik: Magyarországon adózók számára pl. 27%. Egyes országokban nem számítanak fel Áfát.) Ez nem tűnik sok pénznek, de számomra nagyon is sokat jelent! Sok kicsi sokra megy! Ha esetleg utálod a pénzt, és szabadulnál tőle, akkor akár százcsillió dollárt is beírhatsz, és nagyon boldoggá teszel, de hidd el, a legalacsonyabb összegnek is örülök!
Kapok a felajánlásomért cserébe valami pluszt?
Azon túlmenően, hogy továbbra is gyártom a videókat (és jó esetben a képregényeket is), igyekszem némi szimbolikus extrával is szolgálni a patrónusaimnak: ha a támogatómmá válsz, kapsz egy általam készített Zállatorvos desktop hátteret, továbbá minden újonnan feltöltött, támogatott tartalom mellé még egyet, amelynek témája az aktuális anyaghoz igazodik. (Ehhez az "Első és egyetlen" jutalomszintet kell választanod a patronálás beállításakor.)
Hogyan / mikor történik a támogatás begyűjtése?
Minden alkalommal, amikor támogatott videót vagy képregényt töltök fel, a rendszer felszámolja a támogatásod összegét, de a bankszámládról csak havi egyszer (hó elején) történik levonás. Ha pl. 1 dollárral támogatsz, és a hónapban két anyagot publikáltam, akkor a következő hó elején összesen 2 dollárt fogsz fizetni. Ha viszont nem töltöttem fel tartalmat a hónapban, akkor a havi elszámolásnál nem történik levonás.
Ugye nem fogok egyszer csak arra hazaérni, hogy üres a bankszámlám?
De nem ám! (Legalábbis nem a Patreon miatt.) Amikor beállítod a támogatásod összegét, egyúttal havi maximumot is megadhatsz arra az esetre, ha orvul 150 videót publikálnék egy nyári hajnalon, hogy a patrónusaim felajánlásainak százötvenszeresével Thaiföldre szökjek.
Ha meggondolom magam, megszüntethetem a támogatást?
Természetesen! Ha jobb helyét is látod a pénzednek, mert mondjuk változott az anyagi helyzeted, vagy már nem tetszenek a videóim (utóbbi szinte lehetetlen), bármikor beszüntetheted a további támogatást. Esküszöm, nem fogok haragudni!
Szívesen támogatnám a Zállatorvost, de nem rendszeresen. Egyszeri adományt is adhatok?
A Patreont rendszeres támogatásra találták ki, de némi gimnasztikával az egyszeri adományozás is megoldható. Ha a patrónusommá válsz, majd az első fizetési alkalom után megszünteted a státuszodat, akkor gyakorlatilag egyszeri segítséget nyújtottál.
Sajnos nem tudlak anyagilag támogatni. Nem baj?
Jaj, dehogy! Senkitől sem várom el, hogy a patrónusom legyen. Az is sokat jelent, ha megnézed a videóimat és lájkolod őket, vagy feliratkozol a csatornámra, és követsz a Facebookon.
A videóim továbbra is mindenki számára ingyenesen hozzáférhetők!

Ha úgy döntesz, hogy támogatsz, nagyon köszönöm Neked! Akármilyen kis összeggel is teszed, hozzásegítesz vele ahhoz, hogy a Zállatorvos önfenntartóvá és hosszú távon is működőképessé váljon!

Üdvözlettel:
Simanovszky Zoltán
Zállatorvos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
3
Images
1
Poll
5
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
3
Images
1
Poll
5
Writings

Recent posts by Zállatorvos

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits