Ziarul de Gardă

is creating investigații, știri și reportaje

Select a membership level

Cititor ZdG

$2
per month
Urmărești Ziarul de Gardă, apreciezi munca noastră și consideri că ceea ce facem este util pentru societate. Din acest motiv ai decis să ne susții cu 2$ pe lună. Îți mulțumim frumos! În schimb, vei avea acces la produsele noastre video imediat ce vor fi gata, cu 1-2 zile înainte de a fi publicate pe site. În plus, după 4 luni în care ne susții, îți vom oferi ediția PDF a Ziarului de Gardă. O vei primi timp de un an, în fiecare dimineață de joi, prin email. Astfel, în timp ce ziarul pe hârtie va fi încă la tipografie, tu vei avea deja posibilitatea să-l citești, înaintea tuturor. Bun venit în familia ZdG!
  • Abonament la ediția PDF
  • Acces preferențial la produsele video

Susținător ZdG

$5
per month
Îți mulțumim că ai ales să ne susții! Cu 5$ putem achita benzina atunci când mergem într-o suburbie a Capitalei în căutarea casei nedeclarate a unui funcționar corupt. :) Drept mulțumire că ne-ai achitat combustibilul, îți oferim timp de un an ediția PDF a ZdG (prin email) imediat ce devii patron, iar după 6 luni în care ne susții vei primi și un abonament anual la ediția print, pe care-l poți păstra pentru tine sau îl poți face cadou unei persoane apropiate. De asemenea, vei putea vedea materialele noastre video înainte de a fi publicate pentru publicul larg.
  • Acces preferențial la produsele video
  • Abonament la ediția print
  • Abonament la ediția PDF

Patron ZdG

$10
per month
În cei 16 ani de existență am fost acuzați de nenumărate ori, pe nedrept, că am fost plătiți de X sau de Y pentru a scrie articole „la comandă”. Acum aceste afirmații pot deveni, în sfârșit, realitate, iar tu să fii cel care „ne plătește”. :) Drept mulțumire, îți vom oferi un abonament anual la ediția PDF imediat ce devii patron, abonament anual la ediția print după trei luni în care ne susții (pe care îl putem trimite la orice adresă din țară), iar o dată pe lună îți vom menționa numele la finalul unei investigații pe care o vom face folosind banii donați de tine.
  • Devii sponsorul unei investigații
  • Acces preferențial la produsele video
  • Abonament la ediția print
  • Abonament la ediția PDF

167

patrons

$1,074

per month

About Ziarul de Gardă

Ziarul de Gardă (ZdG) este unicul săptămânal de investigaţii din Republica Moldova. Pe lângă edițiile tipărite în limbile română și rusă, ZdG produce zeci de știri zilnic, dar și investigații și reportaje video publicate pe zdg.md, pe rețelele sociale și la televiziunile partenere. Cu o contribuție de 2, 5 sau 10 dolari pe lună puteți pune umărul la supraviețuirea jurnalismului de investigație independent din Republica Moldova. 
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
1
Image
2
Links
4
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
1
Image
2
Links
4
Writings
1
Video

Recent posts by Ziarul de Gardă

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits