Háztartásom Hulladék Nélkül

is creating Zero waste lifetime

Select a membership level

Hulladékcsökkentés lépésről lépésre
Limited (16 of 20 remaining)
$1
per month
Segítek megtenni a kezdeti lépéseket, a támogatásért cserébe.

* Bármikor kérhetsz egyéni tanácsot emailben, vagy belső üzenetben.

* Küldök ajándékba 10 szem luffatök magot. 


Motiváció a továbblépéshez
Limited (9 of 10 remaining)
$10
per month
Segítek megtenni a kezdeti lépéseket, és továbblendítelek, ha megakadnál. 

* Bármikor kérhetsz egyéni tanácsot emailben, vagy belső üzenetben,

* Küldök ajándékba 10 szem luffatök magot,

* A Dobd ki a szemetest című könyvemet 40% kedvezménnyel megvásárolhatod (részletekről tájékozódj emailben)

 

Dobd ki a szemetest!
Limited (5 of 5 remaining)
$30
per month
A kezdeti lépések, a továbbhaladás, és az akadályok leküzdése után, jöhetnek az igazán kemény feladatok. Amit adok a havi támogatásodért cserébe:

* egy egy órás telefonos tanácsadás az egyedi igényeid alapján,

* Küldök ajándékba egy darabka saját termesztésű luffaszivacsot,

* megkapod a Dobd ki a szemetest című könyvemet ajándékba.


 

3

patrons

$10

per month

About

Üdvözlök minden környezettudatos olvasót, aki célként tűzte ki, hogy a szeméttermelését csökkenteni minimalizálni szeretné, és a zero waste életforma révén szeretne tenni a környezetéért.

Tóth Andinak hívnak és egy hétköznapi anyuka vagyok, 3 gyerekkel, szerető férjjel, kertes házzal, kutyákkal, cicával és egy nyuszival. Életünk része, hogy figyelünk a szemét termelésünkre, minden pillanatban már tudat alatt is keresem az alternatív, környezettudatos, és minél kevesebb hulladékkal járó megoldásokat. 
10 évvel ezelőtt kezdett komolyabban foglalkoztatni a környezetvédelem, illetve a környezettudatos és egészséges életmód bevezetése a családomba, háztartásomba. 2016. januárban korábbi környezettudatos életemet drasztikusan elkezdtem megváltoztatni, tovább fejleszteni. A nulla hulladékot termelő háztartás olyan háztartás, amely nem vagy elhanyagolható mennyiségű hulladékot termel. Egy ilyen háztartásban gyakorlatilag nincs szemét. Saját háztartásomban is még van hova fejlődni, hogy ezt az állapotot elérjem. Fejlődésem folyamatát a Háztartásom Hulladék Nélkül című blogon keresztül ismertetem meg hasonló gondolkodású emberekkel, családokkal.
Cikkeken és videókon keresztül osztom meg tapasztalataimat veletek, így nektek már sokkal egyszerűbb lesz ez a folyamat. A munkám mellett a cikkek megírása, videók készítése, különböző médiákban való megjelenések egyre nagyobb terhet rónak rám.

Mára azon a szinten állok, hogy a környezettudatos gondolkodásra "tanítás" már nem egyszerű hobbi, hanem komoly munka, aminek folytatásához nagy szükségem van támogatókra. 

Előre is köszönöm a bizalmat és a támogatást. A célunk közös: egy élhetőbb, egészségesebb és tisztább környezetet kell megteremtenünk magunknak, a gyerekeinknek, a jövőnknek.

Hi all of you who consider the healthy environment of importance, and would like to contribute to it through zero waste lifestyle.
I am Andi Tóth, mother with 3 children, husband, dogs, cat, bunny, and garden. Paying attention to minimalize our rubbish, and waste is a central part of our life.
I have started
my blog ("Háztartásom Hulladék Nélkül" - My Zero Waste Home), started to write in 2016, and started making videos of my experiences. The goal I proposed to myself is to reach zero waste home, where there is no rubbish and waste at all. I would like to share my progress with likeminded people, so you will have much easier time.
BUT now I need help. This project became much more than a hobby. It is work, a lot of work now. So I need your help, need your patronage to continue this way.
I will show my Patrons the newest tips, practices in videos and writings before anyone else could see.
Thank you in advance for your confidence. Our goal is common: to achieve together a healthier, greener, cleaner and more livable environment with our Zero Waste Home.

Goals
$10 of $500 per month
Az anyagi támogatásra az első könyvem (Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre címmel) kiadásához, majd ennek az e-book verziójának kiadásához van szükségem.
1 of 2

Become a patron to

Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Háztartásom Hulladék Nélkül

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits