Zona de Securitate

Zona de Securitate

video and content about Transnistria

Select a membership level

Vă suntem alături!

reward item
reward item
$3.50
per month
Dacă ai decis să ne ajuți, deci tematica transnistreană, chiar este una interesantă pentru tine. Sperăm că existența noastră îți aduce plus valoare intereselor pe care le ai. Pentru noi contează fiecare contribuție, iar simplul fapt că vrei să ne ajuți, cu 3 euro lunar, în dorința noastră de relata situația reală din regiune și despre regiune, ne inspiră și mai mult!
  • Parte dintr-o comunitate unică
You might like

Vă ajut să creați și în limba rusă!

reward item
reward item
$6.50
per month
Ne-am lansat în octombrie 2020, în limba română, dorind să aducem informație în română în stânga Nistrului, experiența acumulată în acest timp ne-a dat de înțeles că dacă vrem să oferim o alternativă media oamenilor din regiune TREBUIE să începem să scriem în RUSĂ. Asta și vrem să facem cu ajutorul vostru.
  • Vezi primul Buletinul: Crede, dar verifică! Доверяй, но проверяй!
  • Parte dintr-o comunitate unică

Vă ajut să aveți mai multe deplasări!

reward item
reward item
$10.50
per month
În munca noastră, de documentare și realizare a materialelor video sau text, facem zeci de deplasări de-a lungul liniei administrative, care este foarte mare. Zona de Securitate, ca obiect geografic, are o lungime de 225 km și o lățime de 12-20 km, deci pentru a o cuprinde în totalitate din punct de vedere informațional trebuie să mergem direct acolo. Cheltuielile de deplasare sunt deseori neacoperite de diferite proiecte sau granturi, de aceea noi ne plătim singuri deplasările, astfel nu ne permitem să mergem atât de des cât ar fi nevoie. Dacă alegi acest nivel de susținere ne ajuți să ajungem în mai multe sate și orașe din zona de securitate despre care nu scrie nimeni în afară de noi.
  • Parte dintr-o comunitate unică
  • Vezi primul Buletinul: Crede, dar verifică! Доверяй, но проверяй!
  • Foto și video din deplasări

120

patrons

$686

per month

About Zona de Securitate

Goals
$685.77 of $839.28 per month
Pentru noi 800 de euro lunar, stabil, ar însemna un salariu pentru un jurnalist, ca să mărim mica noastră echipă. Din această sumă să îi putem asigura deplasări, echipament, acces la baze de date și abonamente la programele necesare pentru crearea unui conținut calitativ!
1 of 1

Become a patron to

22
Unlock 22 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Zona de Securitate