Igor Mihaljević

is creating ZTZ Media

Select a membership level

Čitalačka značka

reward item
reward item
$1
per month
Pretplatnici dobijaju
  • Materijal nedostupan javnosti
  • Kontakt sa autorom
  • Njegovu večnu zahvalnost :)

26

patrons

$253

per month

About Igor Mihaljević

Zdravo, zovem se Igor Mihaljević, novinar sam iz Novog Sada, gde sam i rođen 1976. Nakon 18 godina profesionalnog novinarstva u Srbiji, i pratećih bolesti, odlučio sam da pokrenem lični medij, ZTZ Media, čiju uređivačku politiku neće krojiti stranke, kvazinovinari, poltroni, sponzori, rodbina, tablete za mršavljenje i Alan Čumak, već vi, moji čitaoci. Ako sam dobar, vi se pretplatite, ako vas razočaram, ukinite mi pretplatu. Vaše poverenje i novac moram da zaradim i zadržim.

Siguran sam ne moram da vam crtam koliko je teško biti pristojan novinar u Srbiji i na šta nam liče mediji. Umesto da tražim zaposlenje kod manjeg ili većeg zla od firme, a posla nema, rešio sam da pokrenem svoj medij, lično odgovaram za njegove uspehe i neuspehe i živim od pretplate vas koji cenite ono što radim. 

Ideju su mi, ni krivi ni dužni, primerom dali prijatelji i kolege Daško i Mlađa, koji su sa vojvođanskog javnog servisa oterani u istom džiberskom fazonu kao i ja i završili su ovde, na patreonu. Da bi ZTZ Media radio bez pritisaka i utisaka, bez reklama, spama i pratećeg đubreta, potrebni ste mi vi i vaša pretplata. Sami izaberite cifru koja vam neće zgaziti mesečni budžet i kada vam od 1. do 5. u mesecu banka ili patreon skinu novac za pretplatu vi im dozvolite. Ovaj proces je automatski i ukoliko želite da prestanete da budete pretplatnici, odjavite se "ručno".

Unapred hvala i čitamo se (uz dobru pretplatu i gledamo) na www.znastizasto.com

Igor


 
Goals
$252.82 of $1,000 per month
Plaćanje računa i hrane, početak kupovine studijske opreme za video-tonski zapis i angažovanje kvalitetnih autora i saradnika ZTZ Media. 
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 200 exclusive posts
3
Images
149
Links
46
Writings
2
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 200 exclusive posts
3
Images
149
Links
46
Writings
2
Videos

Recent posts by Igor Mihaljević

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits