Anwars

is creating videos and writing/journalism

Select a membership level

Ένα φραπόγαλο και μια κουρού

reward item
reward item
$4
per month
Σου αρέσουν αυτά που γράφουμε. Θες να μας κεράσεις ένα φραπέ και μια τυρόπιτα. Φτάνει μόνο για έναν από εμάς. Οι άλλοι θα κοιτάζουν, αλλά θα παίρνουν δυνάμεις γιατί μας στηρίζεις.
Και σε ευχαριστούμε. γιατί τρία ευρώ είναι πάνω από ένα χιλιάρικο, διάολε, με τόσα πηγαίναμε σούπερ μάρκετ. Αχ τι μας θύμησες.
  • Μας στηρίζεις, τι άλλο να ζητήσουμε;

Δυο πιτόγυρα

reward item
reward item
$6.50
per month
Ωπ! Πως μας σκέφτεσαι έτσι; Μας κερνάς και πιτόγυρα; Ή σουβλάκια; Ή τυλιχτά; Ή σάντουιτς με αλοιφή; ΠΕΣ ΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΣ στο στομάχι μας θα πάνε. Βασικά στο στομάχι ενός, οι υπόλοιποι πάλι θα κοιτάζουν αλλά θα σε ευχαριστούν.
Γιατί πέντε ευρώ ήταν σχεδόν δυο χιλιάρικα, πηγαίναμε στην Τέξακο και φουλάραμε το Πόνυ.
  • Υλικό, για τα μάτια σου μόνο
  • Μας στηρίζεις, τι άλλο να ζητήσουμε;

Μπύρες, γιατί έτσι σου αρέσει

reward item
reward item
$13
per month
Θες να μας κεράσεις μπύρες, να η ευκαιρία σου να το κάνεις κάθε μήνα.
Σου υποσχόμαστε πως θα τις μοιραστούμε, ακόμα και με αυτούς που δεν έφαγαν τυρόπιτα και πιτόγυρα.
Σε αγαπάμε πραγματικά, δέκα ευρώ δεν είναι αστείο. Με τρεισήμισι χιλιάρικα έπαιρνες το Ρικ Ντέηντζερους σε κασέτα και ένα Πίξελ.
  • Υλικό, για τα μάτια σου μόνο
  • Μας στηρίζεις, τι άλλο να ζητήσουμε;
  • Ψηφιακές Μεταφορτώσεις χωρίς Βάουτσερ

0

patrons

$0

per month

About Anwars

ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΠΑΤΡΕΟΝ ΩΡΕ;

Η σελίδα έχει έξοδα. Δεν είμαστε ξάδερφοι δημάρχων σε νησί, που παίρνουν €25.000 για να στήσουν ένα τζούμλα πόρταλ, ούτε κουμπάροι υπουργών που θα πάρουν €1.500.000 για μαθήματα υπολογιστών του 1989, στην μαύρη γλώσσα της Μόρντορ.

Από την συγγραφή των άρθρων μέχρι την απλή συντήρηση της ιστοσελίδας, υπάρχουν άπειρες ώρες προσωπικού χρόνου που απαιτούνται. Ξέρουμε πως ακόμα και τα 3 ευρώ είναι πολύτιμα, αλλά αν θεωρείτε πως μέσα στο μήνα σας διασκεδάζουμε, σας προβληματίζουμε, ή απλά περνάτε την ώρα σας διαβάζοντας τα άρθρα, πείτε πως μας κεράσατε ένα καφέ, ένα πιτόγυρο ή μια μπύρα.

Τέλος, η στήριξη από εσάς θα μας βοηθήσει στο να κρατήσουμε το ANWARS όπως του αξίζει, χωρίς ούτε ένα διαφημιστικό banner. Τα sponsored posts τα σιχαινόμαστε ούτως ή άλλως, οπότε ο,τι και να γίνει δεν θα τα δείτε ποτέ.

Για την ώρα, και τα τρία tiers είναι μηνιαία και διαφέρουν μόνο στον βαθμό στήριξης που μπορείτε ή/και θέλετε να μας δώσετε.
Με τον καιρό, θα αρχίσουν να μπαίνουν κάποιο έξτρα υλικό για τους υποστηρικτές μας, αποκλειστικά downloads και ομαδικά γκρουπ βιντεοτσάτ με τον ίδιο τον αρχιτρολλά.

ΤΡΟΛΟΓΟΣ

Η ιστιοσελίδα ANWARS.gr σας επιτρέπει να ταξιδέψετε στα ταραγμένα κύματα του Anwar Jitou και των φίλων του που έκανε χάκντ. Μην φοβάστε αν είστε κι εσείς χάκντ, αυτό έγινε αυτόματα με την επίσκεψη σας στο ANWARS. Ο σκληρός σας δίσκος μετατράπηκε σε κασετόφωνο και πλέον αντί για το Τάργκετ Ρένεγκεηντ θα φορτώνει το ορίτζιναλ σοβιετικό Τέτρις. Όλα σας τα αρχεία θα έχουν κατάληξη .blyat, η αλλαγή γλώσσας περιορίστηκε σε Κυριλλικά και Ούρντου και ο λογαριασμός φέησμπουκ σας διαγράφηκε από την συνθήκη της Ρώμης.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 – ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛΜΠΟ
Ήταν ένα ηλιόλουστο πουρνό του 2017, όταν ο εν Ηνωμένες Πολιτείες υποφαινόμενος, έλαβε το πρώτο μήνυμα που προειδοποιούσε να μην ανοίξεις το φέησμπουκ, το ιμέηλ, του τουήτερ, το μαησπέης, το χαηφάηβ, το αισικιού, το irc.hellas.org, τον λογαριασμό της τελεστέτ, γιατί θα “γινόσουν χάκντ κι εσύ και οι επαφές σου από κάποιον Anwar Jitou”. Η ιδέα να δώσω οστά (αλλά όχι και σάρκα, γιατί ντεθ μέταλ) σε εκείνον τον ανύπαρκτο χαρακτήρα, γεννήθηκε εκείνη την στιγμή.
Αρχικά για να τρολλάρω αθώους χρήστες του φέησμπουκ, αυτούς που αναρωτιούνται πως τους χάκεψαν το φέησμπουκ την επόμενη που έκαναν το αξιόπιστο τεστ “μάθε ποιος πιγκουίνος της Μαδαγασκάρης είσαι“, αυτούς που ποστάρουν κείμενο για κάποια συνθήκη της Ρώμης και πιστεύουν πως θα το διαβάσει προσωπικά ο Ζούκεμπε και δεν θα τους πάρει τα προσωπικά δεδομένα γιατί θα τον τρέχουν στα δικαστήρια. Μετά άρχισα να παίρνω μηνύματα από διάφορους που ζητούσαν να τους “κάνω χάκντ” τους φίλους, τις πρώην γκόμενες, τον Μπιλ Γκέητς, την ενέργεια στο Μόρταλ Κόμπατ.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΑΣΓΚΑΡΝΤ

Η περσόνα του Ανουάρ και το τρολάρισμα, εξελίχθηκε πολύ παραπάνω απ’ότι περίμενα. Άρχισα να σχολιάζω σε πράγματα που με ενοχλούσαν και να κάνω ποστ που δεν μπορούσα με τον κανονικό λογαριασμό μου. Βλέπετε, η πλειοψηφία της Ελληνικής κοινότητα της Νέας Υόρκης δεν αποδέχεται απόψεις που δεν συμπεριλαμβάνουν εκφράσεις θαυμασμού για τον Μπαμπαδόμπουλο ή τον Κοκό. Μετανάστες που έχουν μείνει ακόμα στην δεκαετία του ’60, 2ης και 3ης γενιάς Ελληνοαμερικάνοι που ότι ξέρουν το έμαθαν από τους γονείς τους και η μόνη τους σχέση με την Ελλάδα είναι ένα καλοκαίρι που κατέβηκαν στο χωριό της γιαγιάς.

Παράλληλα δημιουργήθηκαν και οι υποστηρικτικές περσόνες του Θεοχάρη, του Αυτοφωράκια Anwar, της Μαρίνας Φλοίσβου, και του Γιώργη Μπέκα, επειδή τα προφίλ έτρωγαν συνέχεια αναφορές από μπατριώτες. Στην ουσία γράφω τα ίδια πράγματα μέσα από ένα άλλο προφίλ.
Ο σχολιασμός μου και το τρολάρισμα εξελίχθηκε και άλλαξε στόχο. Από όσους δεν τα πήγαιναν καλά με την τεχνολογία, στόχευσα αυτούς που δεν τα πάνε καλά με την Ανθρωπότητα. Φανατικούς φασίστες, ναζί, χριστιανοταλιμπάν, ανιστόρητα άτομα που με μηδέν επιχειρήματα και ιστορικές γνώσεις. Αυτούς στην χώρα που ζούσα που νόμιζαν πως ήταν “δέκα φορές Έλληνες” επειδή μιλούσαν την γλώσσα και χόρευαν συρτάκι, κι αυτούς στην χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα που νόμιζαν πως είναι οι εκλεκτοί του πλανήτη επειδή έτυχε να γεννηθούν στο συγκεκριμένο γεωγραφικό μήκος και πλάτος.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ – Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ

Φαν φάκτ, έτσι θα ονομαζόταν, αλλά τελευταία στιγμή θυμήθηκαν πως οι Τζεντάι δεν είναι εκδικητικά όντα αλλά ξέρουν να επιστρέφουν. Στο θέμα μας όμως. Τα τελευταία δυο χρόνια άλλαξαν πολλά. Η Αμερική δεν είχε να μου προσφέρει κάτι άλλο πάνω σε αυτά που ήθελα, όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά και τώρα μένω στην Αγγλία του Τζόνσον. Που βγήκε πρωθυπουργός λίγες μέρες μετά την άφιξη μου. Στο μεσοδιάστημα έμεινα λίγους μήνες στην Ελλάδα μέχρι να θυμηθώ τουλάχιστον γιατί είχα φύγει λίγο πρίν η Ελλάδα μπεί στο πρώτο μνημόνιο, καθώς την προηγούμενη μέρα που έφτασα στο αεροδρόμιο ορκιζόταν μια κυβέρνηση με νοσταλγούς του Γκέμπελς, του Παττακού, με ανθρώπους που έβριζαν αισχρά την μητέρα του Παύλου Φύσσα και έπαιζαν τον ύμνο των Ες Ες στο ραδιόφωνο.

Δεν ξέρω αν βλέπετε κάποιο πάτερν, εγώ πάντως βλέπω κύκλους. Όπως και να έχει, νέο ξεκίνημα ξανά, σε δύσκολες συνθήκες. Και τα δυο τελευταία αυτά χρόνια, σε πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές, η περσόνα του Ανουάρ και ότι εκπροσώπησε με τον καιρό, με τους φίλους και τους εχθρούς που ακολούθησαν, ήταν ένα από τα πράγματα που με κράτησαν.
Το τρολάρισμα εξελίχθηκε σε ένα βήμα για να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου, τα αστεία μου, τις σκέψεις μου και τις γνώσεις μου γύρω από μια μεγάλη μου αγάπη, την Ιστορία.

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits