bandmap

bandmap

Creating games/software

Select a membership level

Fa - "Köszi a sört!"

$1.50
per month
Patronálj minket havonta - vagy akár csak egyszer - egy sör - vagy két gombóc fagyi - árával! (kb. 350 Ft) Ugye nem gond, ha már ezt is a bandmap-re költjük?! Vagy sörre..., vagy fagyira :)

Bronz - "Road"

$6.50
per month
Patronálj minket havonta- vagy akár csak egyszer - (kb.) 1.750 Ft-tal! Aki ismer minket, tudja, nagy becsben tartjuk és szeretjük a roadokat, a háttérembereket, hiszen bandmap fejlesztése során is kiemelten foglalkozunk velük. Ezért kerül itt is, ilyen formán megemlítésre a háttérszakma.

Ezüst - "Önkéntes"

$13
per month
Patronálj minket havonta- vagy akár csak egyszer - (kb.) 3.500 Ft-tal! Ez kicsit olyan, mintha egy-két órát önkénteskednél nálunk. Neked egy-két óra, nekünk még egy jó arc, aki segít tolni a szekeret.

0

patrons

$1

per month

About bandmap

Kedves Barátunk!

Ha ezt itt most olvasod, azt jelenti, hogy hozzánk hasonlóan szíveden viseled a zenészek, zenekarok és az őket segítő hátéremberek, szolgáltatások széles táborának sorsát.

A bandmap egy folyamatosan fejlődő zenei közösség, zeneipari menedzsment eszköz és online tartalom aggregátor.
Célunk, egy olyan platform létrehozása, mely hatékonyan segíti a zenei világ résztvevőinek előmenetelét.
 Zenefogyasztóként pedig geo (térképes) és stílus alapon szűrve találhatod meg az ízlésedhez közel álló zenéket, eseményeket és kedvedre böngészhetsz egy reményeink szerint globálissá váló adatbázisban.
-----------------------------------------------------
Amikor 2019 nyarán elindult a nyílt béta, akkor reméltük, hogy páran érdeklődéssel fogadják majd. Ennél jóval több történt. Egy év a alatt elértük az 500 regisztrált bandát, az 1500 regisztrált zeneipari személyt. Megtisztelő. :)

A rendszer fejlesztése három éve tart, - leszámítva a Hangfoglaló Program támogatását - teljesen önerőből, ahogy egy jó garázsprojekthez illik, család, kenyérkeresés mellett, helyett.
Az elkötelezettségünk töretlen, és folytatjuk a munkát, függetlenül attól, hogy hányan álltok mellénk itt, a Patreon-on.

Tervezünk azonban pár dolgot, ami a szokásos befektetett pénzen és időn túl további költségekkel jár.
Olyan hálózatépítési, közösségi funkciókat készülünk a bandmap-be építeni, amikhez kell a nagyobb számítási kapacitás, sávszélesség, tárhely.

Szeretnénk ha a magyarországi inkubáció után más országokat is be tudnánk vonni, hiszen a az egyik legizgalmasabb lehetőség az lenne, ha nem csak a hazai térben, hanem országhatárokon keresztül találnának egymásra az iparági szereplők.
Míg itthon megvolt a beágyazottságunk, a kapcsolati tőkénk, a tapasztalatunk, ez már csak mérsékelten igaz külföldre tekintve.

Van elképzelésünk arról, hogy miként szeretnénk a regisztrált bandákat kapcsolódó weblapokon, partnereken keresztül megmutatni. Itt marketingre költenünk kell biztosan.

Ahogy eddig is, (amint a helyzet engedi) szeretnénk megjelenni a minél több kapcsolódó eseményen, elmondani, hogy mit is csinálunk.
---------------------------------------------------
Ezen az oldalon keresztül havi szinten, az általad választott összeggel - akár egy sör árával -, támogathatod a bandmap csapatát, hogy minél hamarabb elérhessük a céljainkat.
A támogatásod 100%-át a bandmap fejlesztésére, promóciójára fordítjuk!
...és sörre. :)

Köszönjük!!!

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by bandmap

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits