Barnfrihet

is creating Podcast

Select a membership level

Stöttepelare

$1.50
per month
  • Tillgång till alla premiumavsnitt som tidigare legat hos Podme – ett slags prova på-medlemskap, alternativt ett alternativ för dig som bara har möjlighet att stötta på denna nivå. Du får tillgång till c:a 30 avsnitt. Vill du ha tillgång till MÅNGA fler inklusive 2 nya avsnitt varje månad ökar du till $5.  

Premium-fan

$6
per month
  • Tillgång till ALLA tidigare premium-avsnitt
  • 2 nya exklusiva premium-avsnitt varje månad
  • Tillgång till Facebookgruppen Barnfrihet Patreons

Hjälte

$10
per month

Allt från $5-nivån PLUS:

  • Möjlighet att ställa frågor till gästerna
  • 1 video varje månad (kan vara frågestund eller en sketch t. ex.)
  • Tillgång till exklusiva tävlingar

327

patrons

$1,769

per month

About Barnfrihet

Barnfrihet är en podd för barnfria, barnlösa, folk som inte bestämt sig än och föräldrar som vill förstå oss. Vi som gör den heter Frida & Malou och vi är själva barnfria, alltså det som förut kallades frivilligt barnlösa. 

Syftet med podden är att lyfta det perspektiv som sällan eller aldrig syns: hur härligt det kan vara att leva livet utan egna barn. Att skaffa barn bör vara ett aktivt val, inte ett standardförfarande. Det barnfria livet kan se ut på många olika sätt och för att verkligen visa det intervjuar vi olika människor i varje avsnitt. 

Varje vecka får vi in otroliga mejl från människor som fått en rejäl ögonöppnare av podden. Det är inte vår förtjänst utan våra fantastiska gästers! Vi vill så gärna fortsätta lyfta det här perspektivet och låta den vanliga podden vara gratis och fri för alla att lyssna på. 

För att kunna göra det behöver vi din hjälp. Vill du att denna plattform ska få fortsätta finnas och utvecklas? Stötta oss med en slant varje månad! Vi överdriver inte när vi säger att varje krona hjälper till.
Goals
$349.54 - reached! per month
Vi drar till London och intervjuar ett gäng DRÖMGÄSTER i podden! 
6 of 6

Become a patron to

169
Unlock 169 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Barnfrihet

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits