Berícid Sulfúric

is creating podcasts

Select a membership level

Accés al contingut exclusiu

reward item
reward item
$5
per month
Cada setmana penjarem contingut exclusiu a Patreon (preses falses, avançaments de portades, vídeos de procés...) que només serà visible per als nostres mecenes.

Guions + Directes

reward item
reward item
$10
per month
Rebràs el guió complet de cada episodi el dia que s’emeti. A més, un cop al mes, podràs veure com gravem el capítol a través d’una emissió en directe per youtube (i, si no la pots veure al moment, també la rebràs en diferit!).


+ Accés al contingut exclusiu.

Nom personatge + Comentari de l’equip

reward item
reward item
$20
per month
Batejarem un dels nostres personatges en honor teu! A més, després de cada episodi, rebràs un escrit d’un dels nostres membres explicant curiositats del procés.


+ Accés al contingut exclusiu.

+ Guions dels episodis.

+ Directes de les gravacions.

11

patrons

$57

per month

About Berícid Sulfúric

Hola a tothom.

Som Berícid Sulfúric, la millor fritanga de Catalunya. Ja fa quatre anys que dediquem tot el nostre temps i esforç a la producció del podcast; gràcies a la nostra passió i el vostre suport hem anat creixent fins on som a dia d’avui. Hem tingut una secció a Catalunya Ràdio. Hem publicat un llibre. Hem estrenat un espectacle teatral. Hem fet xerrades en escoles i universitats. I volem fer més, molt més.

Aquesta és la qüestió: portem anys demanant favors. A portadistes, actors, tècnics, estudis. Tenim molta sort de treballar amb gent dedicada que mai ens ha demanat res a canvi, però les coses s’estan posant serioses. Volem recompensar la bona feina i veure créixer el nostre fill sa i fort.

El problema? Cada cop ens estem professionalitzant més, però continuem amb el pressupost de la primera temporada. És a dir, pràcticament zero. Ara mateix podem cobrir les despeses bàsiques (allotjament web, compte de soundcloud, drets d’autor...) i només aconseguirem tirar endavant amb la vostra col·laboració. Per això som a Patreon.

A través de Patreon podeu fer-nos donacions mensuals. Tot ajuda i tot suma, per petita que sigui la xifra, així que qualsevol aportació que feu serà rebuda amb els braços oberts. Mireu on podem arribar gràcies a vosaltres:
 • Comprar nou i millor equipament tècnic.
 • Convidar il·lustradors a fer nous dissenys de merchandising.
 • Gravar els episodis en estudis professionals.
 • Pagar els actors convidats com es mereixen.
 • Rebre un sou com a membres de l’equip. Fer de Berícid la nostra feina.

I això no és tot! Vosaltres, com a mecenes del podcast, tindreu una sèrie de recompenses i beneficis exclusius. Per exemple:
 • Preses falses.
 • Vídeos de procés.
 • Avançaments de portades.
 • Guions complets dels episodis.
 • Emissions en directe de les gravacions.
 • Entrades als nostres espectacles.
 • Merchandising.
 • I molt més!

Us podeu esperar encara més sorpreses a mesura que avanci tot plegat. Tenim moltes ganes que això funcioni. Berícid Sulfúric és la nostra cosa preferida del món; sempre hem volgut que fos la nostra feina i ara, gràcies a vosaltres, és més possible que mai.

Neu tirant que ara venim,
l’equip de Berícid Sulfúric


Goals
$57 of $250 per month
Equipament tècnic

Podrem comprar nou material de gravació per millorar la qualitat dels episodis (micròfon nou, targeta de so, taula de mescles, aïllants...).
1 of 5
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 132 exclusive posts
31
Audio releases
4
Images
13
Links
6
Livestreams
63
Writings
16
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 132 exclusive posts
31
Audio releases
4
Images
13
Links
6
Livestreams
63
Writings
16
Videos

Recent posts by Berícid Sulfúric

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits