De Fria

De Fria

Creating geopolitiska analyser om de faktiska grundproblemen i samhället

Select a membership level

Bankreform

$5
per month
Med på resan! Du har vår eviga tacksamhet.

Geopolitik

$10
per month
Den nivå som vi hoppas att de flesta vill investera i vår gemensamma framtid. För en lunch i månaden stöttar du den upplysning vi bedriver. 

Emotionell självförståelse

$20
per month
Kan du offra cirka 2 luncher i månaden är detta nivån för dig. Du är en nutidshjälte!

108

patrons

$1,130

per month

About De Fria

De Fria upplyser om konsekvenserna av ett överskuldsatt samhälle som håller på att kollapsa under sin ekonomiska skuldbörda. Vårt mål är att skapa medvetenhet om detta hos allmänheten då varken politiker eller media adresserar grundorsaken till detta.

Hur ditt bidrag används

När du skänker pengar till De Fria skapar du möjlighet för ytterligare innehåll på våra mediakanaler:

Youtube

Vår Youtube-kanal är den viktigaste informationskanalen, där vi under en tid skapat innehåll för att bidra till en medveten och upplyst befolkning. Vi har ett antal löpande serier på kanalen:

Fredagsmys med Carl Norberg


Fredagsmys med Carl Norberg är ett stående veckoinslag där Carl på måndagar, onsdagar och fredagar gör en omvärldsanalys om veckans nyheter och förklarar det bakomliggande geopolitiska spelet kring detta. Ett måste för att hänga med i svängarna, då vår skattefinansierade “Public Service” och annan etablerad media inte lägger en minut på att människor ska förstå kopplingar mellan världshändelserna.

Övrigt material på kanalen

Ovanstående varvas med animationer om ekonomiska begrepp, till exempel problemet med ränta, intervjuer med politiker och makthavare, som denna med Kontantupprorets Björn Eriksson och EU-politiker inför valet 2018, filmer från upplysningsinsatser runt om i landet, och naturligtvis de föreläsningar med Carl Norberg som vi organiserar (mer information om dessa längre ner).

HemsidanNaturligtvis har vi en informationsspäckad hemsida på defria.se som du hjälper till att förbättra med ditt stöd. De tre huvudsakliga ämnena vi informerar om på hemsidan är:

  • Bankreform - Vi förklarar problemet med hur pengar skapas, för att tillräckligt många ska nå förståelse om problemet och sedan gemensamt och demokratiskt komma fram till en lösning.
  • Geopolitik - Analyser av världshändelser, då utrikespolitiken i nuläget styr vår inrikespolitik. Genom ökad förståelse för geopolitik ökar din medvetenhet om det bakomliggande spel som vi annars omedvetet blir kontrollerade och begränsade av.
  • Emotionell självförståelse - Ett område som handlar om att ifrågasätta sig själv och förstå sina känsloskapande värderingar, så outvecklade känslor och primitiva drivkrafter inte kan utnyttjas av de politiska och finansiella karteller som är på god väg att föra oss rakt in i en fullfjädrad finansiell diktatur.

Ett axplock av allt vi producerat hittills är:

Bankreform

Geopolitik


Parallellt med detta har vår utrikesexpert Sofia Sjöberg, till skillnad från “Public Service” SVT, under lång tid skrivit om de faktiska omständigheterna i USA kring Donald Trump, Hillary Clinton, Obamaadministrationen, Spygate och sånt som inte skrivs om i vinklad Svensk media.

Emotionell självförståelse

Övriga sociala mediakanaler

Vår största och mest aktiva plattform på sociala medier är Facebook, där vi använder vår sida som informationsflöde för det mesta vi producerar.

Vi finns även på Twitter och Instagram, där speciellt Twitter är vår kontakt med omvärlden. Där är vi mest inriktade på geopolitik, eftersom det ämnet är mycket mer aktivt internationellt.

Aktivism

Vi producerar inte bara material för den digitala världen! Det är i symbiosen mellan digitalt och analogt som man kan göra stor skillnad med små medel, så vi ägnar även en hel del tid åt aktivism:

Flygblad

Vi har delat ut hundratusentals flygblad under åren, och även skickat till de som vill aktivera sig och dela ut i sitt närområde.

Stort tack till de nutidshjältar som har spridit budskapet och därmed bidragit till ökad medvetenhet om grunden till de stora samhällsproblem vi ser idag!


Gatuparlament

Under de varmare månaderna försöker vi få till ett antal gatuparlament i städer runtom i landet, dvs vi ställer oss med högtalare på ett torg, förklarar den rådande situationen ur olika perspektiv och delar ut flygblad samtidigt, till exempel denna gången från sommaren 2019 i Köping:


Föreläsningar

En väldigt viktig del av vår upplysning är föreläsningar, och vi har under åren hållit ett stort antal föreläsningar med Carl Norberg som varit väldigt uppskattade, och intresset bara ökar. Det är alltid fritt inträde på föreläsningarna eftersom alla ska ha tillgång till viktig information, så ditt bidrag går till bokning av lokal, bränsle för resor och boende.

Ju mer pengar vi får in, desto oftare kan vi hålla föreläsningar. Vi spelar in och släpper alla föreläsningar på Youtube-kanalen!


Vill du hjälpa oss att skapa en bättre värld?

Vi vill verkligen inte att samhället ska kollapsa under en oändligt växande skuldbörda på en ändlig planet. När varken etablerad eller alternativ media berör detta utan bara fokuserar på symptom, och etablissemanget har abdikerat från sitt ansvar eller kontrolleras av finansiella krafter, ber vi om din hjälp för att lyfta det här problemet till allmänhetens vetskap.

Om du vill stötta oss och se mer av allt vi gör klickar du på den röda knappen “Become a Patron”. Sedan väljer du belopp, och kan enkelt skapa en användare med din e-postadress eller Facebook (inget kommer att postas på din Facebook). Alla donationer är helt anonyma, och du kan välja att avbryta när du vill.

Tack för din tid och ditt stöd att skapa en bättre värld för våra efterkommande!

Varma hälsningar
De Fria

Goals
$1,130.44 of $5,000 per month
Med $5000 i månaden kan fem personer syssla med upplysning på heltid. Där ingår resor, produktion och distribution av informationsmaterial, inspelningsstudio med utrustning och alla omkostnader kring detta.

Det här är en enorm milstolpe för oss, en chans att verkligen göra skillnad! Stort Tack till alla som hjälper oss på vägen dit!
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 57 exclusive posts
3
Audio releases
62
Images
4
Links
4
Writings
15
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 57 exclusive posts
3
Audio releases
62
Images
4
Links
4
Writings
15
Videos

Recent posts by De Fria

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits