FilmAppeal

is creating filmappeal.hu

Select a membership level

Lelkes Olvasó

reward item
reward item
$1
per month
A legkisebb is számít.

Hívj meg egy kávéra, hogy könnyebben felébredjek és hamarabb nekilássak a blogírásnak. Minden támogatásért hálás vagyok, így ezzel az aprócska összeggel is nagyban motiválsz arra, hogy új, ingyenes tartalmakkal bővítsem az oldalt.
  • Általános támogatás

Fotós Tanonc

reward item
reward item
$4
per month
Oldj fel bónusz tartalmakat és fejleszd a látásmódod!

Segítsd a munkámat egy pizza árával, hogy megspóroljam a főzéssel töltött időt, és több energiám maradjon új tartalmak gyártására. Cserébe nemcsak végtelenül hálás leszek, de folyamatosan bővülő, kizárólag a támogatók számára elérhető fotós tippekkel és bejegyzésekkel is ellátlak, melyekből sokat tanulhatsz majd.
  • Általános támogatás
  • Exkluzív fotós tippek és bejegyzések

Kreatív Alkotó

reward item
reward item
$8
per month
Tanulás, alkotás, közösség. Fotózásra fel!

Az oldal üzemeltetéséhez egy komolyabb összeggel járulsz hozzá, amivel lehetővé teszed annak gördülékeny működését. Cserébe az érdekes olvasnivalókon és tanulságos tippeken túl olyan fotós feladatokhoz és kreatív kihívásokhoz is hozzáférést kapsz, amelyek minden bizonnyal élvezetes gyakorlatok lesznek a számodra. A cél nemcsak a fejlődés és az alkotás, hanem egymás fotóinak értékelése is, ezért meghívást kapsz majd a fórum zárt csoportjába, ahol megoszthatod a feladatokhoz készült fotóid, illetve megnézheted, mások milyen képekkel álltak elő a kihívások során. Ezen túl pedig beszélgethetsz is velem és másokkal, sőt, még személyes segítséget is kérhetsz tőlem, ha szükséged van rá.
  • Általános támogatás
  • Exkluzív fotós tippek és bejegyzések
  • Kreatív fotós feladatok és kihívások
  • Hozzáférés a fórum zárt csoportjához

About FilmAppealMiről szól a FilmAppeal?

FilmAppeal oldal célja a fotózással kapcsolatos ismeretek bővítése, olyan módon, hogy közben a fotózás művészi oldala, a látásmód, a kreativitás, a tartalom, a valódi értékek létrehozása és maga a fotózás szeretete kerüljön előtérbe. Azt tapasztaltam, hogy sok fotós túlságosan a technikára, a közösségi médiára, az aktuális trendekre és a pénzkeresésre helyezi a figyelmét, közben pedig elfelejti a fotózás valódi értelmét, ami miatt még ma is oly fontos szerepet tölt be az életünkben.

A munkámmal szeretném kicsit a helyes irányba billenteni a mérleget, hogy továbbra is szem előtt tudjuk tartani azokat a dolgokat, amelyek valóban fontosak, és amelyek miatt a fotózás túlmutat egy egyszerű szakmán. Mindezt pedig úgy kívánom megtenni, hogy egyszerű, közérthető, lényegretörő írásokkal és kreatív feladatokkal tanítom azokat, akik nyitottak rá. 

Mihez kell a támogatás?

A befektetett időn és energián túl az oldal működtetése bizony különböző költségekkel jár. Egy darabig még fenn tudom tartani mindezt saját fedezetből, de egyrészt rengeteg idő és energia megy el arra, hogy az ehhez szükséges pénzt előteremtsem (tehát kevesebb időt tölthetek tartalomgyártással), másrészt hamar elérem azt a határt, amit már egyszerűen nem tudok megugrani egyedül. Ez például olyan következménnyel járhat, hogy nem tudok levelet küldeni, hirdetést feladni, vagy a levelezőrendszerben nagyobb csomagra váltani, ami lehetővé teszi, hogy több feliratkozóm legyen. Így pedig sajnos nem bővülhet a közösség, és ezzel az oldal is megreked egy bizonyos szinten.

Ha kapok az olvasóimtól némi támogatást, könnyebben tudom állni ezeket a költségeket, ezzel biztosítva, hogy az oldal továbbra is gördülékenyen működjön és bővüljön. Minél nagyobb a támogatás, annál több időt szentelhetek a tartalomgyártásnak és a tanításnak. A támogatás emellett egy jó visszaigazolás is nekem arról, hogy érdemes folytatnom a munkát, mert van, aki értékesnek és hasznosnak tartja. Erre a motivációra pedig legalább akkora szükségem van, mint az anyagi támogatásra.

Mit kapnak cserébe a támogatók?

Azon túl, hogy végtelenül hálás vagyok minden aprócska összegért, az oldal mellett itt, a Patreon-on is folyamatosan osztok meg különböző bejegyzéseket, tippeket, feladatokat és egyéb finomságokat, amelyek kizárólag a támogatók számára elérhetőek. Ezt nem azért teszem, hogy bárkit is kizárjak a tanításból. Természetesen ezzel párhuzamosan az oldalon is folyamatosan osztom meg az ingyenes írásokat, így azok is sokat meríthetnek majd az oldalból, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak támogatni. A Patreon posztok célja, hogy némi jutalomban részesüljenek azok, akik  segítik a munkámat. Hogy pontosan milyen előnyökkel jár a támogatás, arról fentebb olvashatsz részletesen.

Akárhogy is döntesz, köszönöm, hogy itt vagy! :)

Ha bármilyen kérésed, kérdésed lenne, ezen az email címen írhatsz nekem: [email protected]
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 12 exclusive posts
12
Images
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 12 exclusive posts
12
Images

Recent posts by FilmAppeal

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits