Filmmixern

Filmmixern

Creating Podcasts

Select a membership level

Basic

$3.50
per month
För dig som älskar Filmmixern och vill stötta oss i vårt podcastande. Alla på den här nivån får tillgång till våra patreonexklusiva bonusavsnitt!

Advanced

$6.50
per month
För dig som älskar Filmmixern ännu mer och vill stötta oss lite extra i vårt podcastande. Alla på den här nivån får tillgång till våra patreonexklusiva bonusavsnitt. Dessutom får du en shout out i podcasten för att du är awesome!

Elite

Limited (5 of 5 remaining)
$12.50
per month
För dig som älskar Filmmixern mest av alla och vill stötta oss ännu lite mer i vårt podcastande. Alla på den här nivån får tillgång till våra patreonexklusiva bonusavsnitt. Dessutom får du en shout out i podden OCH en hemlig film hemskickad till dig varje månad!

24

patrons

$42

per month

About Filmmixern

Hej alla filmälskare! 


Vi i Filmmixern har nu snart varit igång i tio år (!) som podcast och känner att det äntligen är dags att bli lite giriga. Skämt åsido – att göra en podcast är inte helt gratis. Vi betalar för utrustning, filservrar och framför allt tar det upp en del av ens tid. Under våra första år har vi bara kört på eftersom det varit en sådan himla kul grej. Nu är det inte så att vi inte tycker det är kul att podda längre – snarare tvärtom – men ibland är det trevligt med en extra morot.

Dessutom ger det er lyssnare möjligheten att bli mer delaktiga i processen och hjälpa oss göra det vi älskar att göra. Genom att bidra med en mindre månadskostnad sporrar du oss att göra mer och bättre innehåll – och når vi högre upp i summorna kan vi lova roligt bonusmaterial utöver den vanliga podcasten. 

Så har du möjlighet och vilja att stötta oss i skaparprocessen – stöd oss här på Patreon med valfri donation. Vi älskar er och vi älskar att podda – let it stay that way!

Har du frågor kring detta eller om podden i allmänhet  kontakta oss på f[email protected]

Alla våra patrons, oavsett nivå, får tillgång till ett exklusivt avsnitt varje månad. Detta läggs inte upp på iTunes eller MovieZine utan ges bara till Patreon-donatorer!

Become a patron to

42
Unlock 42 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Filmmixern

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits