GG.MK

is creating Gaming Talk Show

Select a membership level

Официјален Патрон

$1
per month
Ти си официјален Патрон на GG. Иако е мал износ, нашата благодарност е огромна!

Појачан Патреон

reward item
reward item
$3
per month
Длабок наклон и покана да бидеш зад камерите во некоја епизода.

Нинџа Патреон

reward item
reward item
$5
per month
Добивате приватен чат со нас на нашит социјални мрежи. Одговараме на прашања и сугестии (+ сите претходно)

5

patrons

$12

per month

About GG.MK

GG.MK е канал кој се стрeми кон самостојна интернет телевизија на која главна тема ќе се игрите и гејмингот во секоја сфера на животот. Турнири и натпревари, саеми и собири за игри, игрите во социјалниот живот, влијанието на игрите врз здравјето, бизнисот и игрите, развивање и програмирање на игри... буквално се што игрите би можеле да допрат... и пошироко.

Во моментов, GG.MK произведува два продукти:

ПОДКАСТ е Гејминг ток шоу ВО ЖИВО и се случува секој Понеделник од 21:00, а наменто за ХАРД КОР играчи и луѓе кои се посветени на гејмингот и гејминг индустријата. Се разговара на долго и широко за одбраните теми, се навлегува во детали, се прават дискусии, дебати и расправии.
Гледачите се активно вклучени, поставуваат прашања, одговараат, кажуваат искуства и
разменуваат знаење. Темите се актуелни случувања, игри и вести кои се важни за светскиот гејминг.

За разлика од ПОДКАСТ, GG е нов формат во Македонскиот интернет гејминг етер. Блиц емисија која во стилот на
flash news информира за новости, случувања, хардвер и рецензии од гејминг светот.Целта е на брз, ведар и разблирлив начин информациите да се пренесат на гледачите.
Трае кратко и е лесна за гледање, а јазикот на кој комуницира е разбирлив дури и за
почетници и луѓе кои до сега играле само Тетрис.

Нашата страна е http://gg.mk, а на неа ќе ги најдете сите потребни информации.

И се разбира не заборавајте да не најдете на:
Facebook: https://www.facebook.com/ggtvmk.show
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
и се разбира емисијата во живо на
Twitch: http://www.twitch.tv/ggtvmk

GG
Goals
$12.44 of $499 per month
Со 499 левчета месечно ќе можеме без грам задршка да земеме монтажер за да се оди smooth... и Паци земе плата!
1 of 1

Recent posts by GG.MK

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits