Göttinger Pál + Grisnik Petra

is creating színházi előadások, koncertek, művészeti fesztiválok.

21

patrons

$160

per month

About Göttinger Pál + Grisnik PetraKedves Közönségünk!

Ezt az oldalt 2020-ban hoztuk létre, a koronavírus első hulláma alatt, mert a váratlan helyzet minket is megfosztott a munkalehetőségeinktől.

Alkotóközösségünk (Grisnik Petra színésznő és Göttinger Pál rendező, valamint a körülöttünk dolgozó színészek, zenészek, énekesek, tervezők, koreográfusok, drámapedagógusok, asszisztensek, producerek, más munkatársak) színházi előadásokat (Thália, Szkéné, Belvárosi Színház, Vaskakas Színház, Jurányi Inkubátorház, Bethlen Téri Színház, MáSzínház, Kolibri, Momentán Társulat, Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, Kőszegi Várszínház, Manna Produkció), koncerteket (Firkin), művészeti fesztiválok eseményeit (Kórusok Éjszakája, Művészetek Völgye, Ördögkatlan), szórakoztató ismeretterjesztő műsorokat (MűPa, Budapesti Vonósok, Óbudai Danubia Zenekar, Hatszín Teátrum, Delta Produkció) hozott létre, valamint mások produkcióiban (előadásokban, koncerteken, mozifilmekben, tévésorozatokban) is vállalt feladatokat. Havi 20-25 estén, évi 6-8 produkcióban, évente körülbelül harmincezer embert közvetlenül és személyesen, és több százezer embert közvetve (sugárzott megjelenéseken és fesztiválokon keresztül) szolgáltunk ki. Mindezt azért írtuk le ide, hogy látsszon: nem csak magunkért felelünk, hanem munkatársainkkal együtt sokakért.

Az eddig eltelt idő alatt patrónusainknak színházjegyekkel, exluzív premier előtti megtekintésekkel, online színházi élményekkel igyekeztünk meghálálni a támogatást.

Ezenkívül a ti segítségetekkel vészeltük át azt az időszakot, amikor csak itthon, előkészületi munkáinkkal haladva ugyan, de a nyitásra türelmetlenül várva ügyködhettünk. Majd 2021 áprilisában elindítottuk a Lakott sziget videósorozatot, amelyben Petra beszélget ismert és kevésbé ismert barátokkal, kollégákkal a színház, film, zene, irodalom területéről. Az adások csak támogatóink számára hozzáférhetőek, így ez is egy különleges lehetőség, hogy bepillantást nyerhessetek a legemberibb kulisszatitkokba.

Mostanra a színházak helyzete némileg ugyan stabilizálódott, de az újraindulás nehézkes, akár pár perccel kezdés előtt is eltűnhet bármi. Nemhogy az aznapi előadás - de akár egy egész, hónapokig-évekig előkészülő produkció is. Ezért azt kérjük, ha lehetőségeitek engedik, ezen az oldalon egy havi jelképes összeggel (mondjuk egy színházjegy árával, vagy annyi se - szabadon beállítható) támogassatok minket, hogy színészek, rendezők, zenészek, fesztiválszervezők maradhassunk.

Havonta hírlevéllel jelentkezünk, ebben mindig tájékoztatunk titeket arról is, hogy milyen előadásokra látogathattok el, ugyanis támogatóinknak ezt a lehetőséget továbbra is fenntartjuk.

Köszönjük, hogy itt vagytok!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 55 exclusive posts
2
Images
2
Links
1
Poll
31
Writings
19
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 55 exclusive posts
2
Images
2
Links
1
Poll
31
Writings
19
Videos

Recent posts by Göttinger Pál + Grisnik Petra

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits