Jadeye

is creating Szifon.com // Főszerkesztő

Select a membership level

Olvasói támogatás

$1
per month
Egy jelképes összeg, amivel támogatásodat fejezheted ki a cikkeim kapcsán, ha azok hasznosak voltak számodra.

Szerkesztői támogatás

$5
per month
Ezzel az összeggel értékelheted például, ha nincs helyesírási hiba vagy elírás a cikkeimben, vagy ha egy írásom pont arra a kérdésre ad választ, amire eddig nem tudtad a megoldást, illetve ha magyarul kényelmesebb volt elolvasni valamit, mint például angolul.

Gyakran Ismételt Kérdések támogatása

$10
per month
Ezzel az összeggel támogathatod, hogy még több olyan, gyakori kérdések témájú cikk készüljön el, ami azokra ad választ, amivel például rendszeresen zargatnak az ismerőseid, és ami cikket így akkor már egyszerűbb linkelni nekik, mint minden alkalommal újból leírnod ugyanazt.

0

patrons

About Jadeye

A Szifon.com oldal indulásakor először csak olvasóként és rendszeres hozzászólóként, röviddel később vendég- majd rendszeres szerzőként, végül 2010 óta főszerkesztőként igyekszem biztosítani a magyar olvasók számára a lehető legpontosabb információkat tartalmazó cikkeket az Apple-lel kapcsolatos témákban. 2011-ben létrehoztam az oldalon a Gyakran Ismételt Kérdéseket, ami alatt az olvasók által legtöbbször feltett kérdésekről szóló cikkeinket gyűjtjük egybe a könnyebb elérés érdekében.

Az oldal főszerkesztése nem a főállásom, gyakorlatilag mégis ezzel töltöm el a legtöbb szabadidőmet. És hogy miért? Mert újságíróként úgy gondolom, hogy híroldalként óriási a felelősségünk akár csak egyetlen olvasó pontos tájékoztatása terén is, tegyük azt késő éjjel, vagy épp hétvégén, beleértve azt is, hogy a cikkek nemcsak a szakmai hibáktól vagy félinformációktól legyenek mentesek, hanem helyesírásilag is rendben legyenek, és elírásokat se hagyjunk bennük. Ez persze nem könnyű, de ez a cél.

Emellett próbálok a lehető legrövidebb idő alatt és a legpontosabban válaszolni az oldalon a hozzászólásokban, a facebook oldalunkra érkező üzenetekben, az emailekben, és a nemrég indított közösségi oldalunkon a feltett kérdésekre is.

Ezt a Patreon oldalt még 2017-ben hoztam létre, mert az évek során már rengetegen jelezték és folyamatosan jelzik most is felém, hogy szeretnék valahogy közvetlenebbül is honorálni a munkámat, az általam írt cikkeket, de végül eddig mégsem tettem közzé. Mindig azt mondom erre, hogy nekem már az a tudat is elegendő, hogy valaki számára hasznos az, amit leírtam, hiszen ez a cél a cikkekkel – de ha valaki ezt összegszerűleg is szeretné kifejezni, akkor azt mostantól megteheti.

Előre is köszönöm a támogatásodat, ha úgy gondolod, hasznos cikkeket, értékeket adunk neked!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Jadeye

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits