Lisel Vad Olsson

is creating Vegan politics and activism

3

patrons

$9

per month

About Lisel Vad Olsson

Tak for at komme forbi min Patreonside - det betyder meget for mig! 

Det er aldrig nemt at bede om penge, men det er nødvendigt, da jeg ikke har nogen indkomst, fordi jeg har dedikeret al min tid, for at arbejde for en større sag - dyrene og vores natur

Min vision er, at vi skal skabe et Danmark med nogle nye strukturer. Vi skal gøre det nemt for den almindelige borger og virksomhed, at handle grønt og medfølende i hverdagen og det er det jeg arbejder for hver dag.

Det vil både være godt for både dyr, natur og mennesker - det er den nødvendige fremtid, som vi skal have skabt og jeg tror på, at det kan lade sig gøre, men ikke uden vi hjælper hinanden. 

Jeg står bag de fleste artikler hos Veganerpartiet, hvor jeg har haft ansvaret for at formulere vores politik og udgivelsen af vores store ideprogram. Jeg er også forperson for hovedbestyrelsen og arbejder direkte med politikken, skriverier, kontakt til stærke og relevante samarbejdspartnere og folk der gerne vil hjælpe os. 

Jeg arbejder altså på fuldtid for Veganerpartiet, som politisk ordfører og forperson for hovedbestyrelsen.  

Det gør jeg, fordi jeg gerne vil være med til at sørge for basale rettigheder for alle dyr. Men også for at fremme økocentrisme, som er den overbevisning, at man ikke beslutter noget, som har negative konsekvenser for naturen og økobalancen, da naturen er vores fundament for en tryg fremtid. Jeg ønsker, at fremme den grønne og medfølende dagsorden generelt i befolkningen og få en landbrugsreform, som passer perfekt til de ønsker forskere indenfor biologi, miljø og klima, har for vores jord. 

Jeg har i flere år nørdet veganisme og delt mine tanker, rapporter og alt det jeg har fundet på min vej. Jeg får ofte feedback fra folk, som fortæller, at de bruger de argumenter de har læst, til deres egen succesfulde outreach og finder de links og kilder de skal bruge i debatter. 

I dag kan det nørderi ses på www.lisels.dk

Jeg er landet i Veganerpartiet, fordi jeg virkelig kan se en stor mulighed i projektet. Vi skal bringe aktivismen ind i politik.

Vi skal have politiske beslutninger baseret på forskning og medfølelse. Vi skal seriøst have brudt det gamle paradigme ned og skabe en ny og bedre struktur, som gavner alle. 

Jeg håber, du vil være med til, at støtte mit arbejde med en fast månedlig overførsel, så mit arbejde kan fortsætte med at være bæredygtigt for min familie og jeg. Det vil betyde alverden, da det er ret stramt for os og det vil kunne give den ekstra sikkerhed, som vi alle har brug for. 

Tusind tak på forhånd <3 

Lisel 
-------

Følg mig meget gerne her:
https://www.facebook.com/liselvp/
https://twitter.com/lisel_vp
https://instagram.com/lisel_vp
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 14 exclusive posts
13
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 14 exclusive posts
13
Writings
1
Video

Recent posts by Lisel Vad Olsson

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits