MÅNDAG

is creating podcast

Select a membership level

$1: CHIHUAHUA!

$1
per episode
Du är en liten men tuff måndawg. Som belöning får du tillgång till lite blandade gamla grejer som det mytomspunna första avsnittet med dåligt ljud och några avsnitt av MÅNAD. Men mest är du bara här och viftar på svansen.

$2: BULLDOG!

$2
per episode
Du är en bastant och dreglande måndawg. Som belöning får du allt chihuahuorna får, plus alla avsnitt av MÅNAD och en massa färskt bonusmaterial efterhand som vi släpper det. Du har hoppat upp på soffan och fäller en massa hår, och vi är okej med det.

$3: PITBULL!

$3
per episode
Du är en stridslysten måndawg som äter barn. Som belöning får du allt chihuahuorna och bulldogsen får, plus andra feta grejer vi ska komma på i framtiden. Men framför allt är du lite coolare och farligare. Du slickar oss i ansiktet och vi gillar det.

502

patrons

$787

per episode

About MÅNDAG


STÖTTA MÅNDAG - BLI EN MÅNDAWG!


MÅNDAG är en podcast av och med Johannes Finnlaugsson, Petrina Solange, Armann Hreinsson och andra balla jävlar. Vad vi vet är vi den enda podden i Sverige som spelar in live inför publik varje vecka. Vi behöver din hjälp för att kunna fortsätta med detta projekt, och bästa sättet att stötta oss i detta är att bli patron. Eller måndawg, som vi kallar det. För vi är balla.

Vi vill kunna fortsätta lägga ner tid och energi för att hålla podden så rolig den bara kan vara, och dessutom vill vi fortsätta att hålla den reklamfri. Varenda dollar du som lyssnare skänker hjälper oss med detta.

Förutom tillfredställelsen att hjälpa till så att en rolig grej kan finnas, så får alla måndawgs dessutom tillgång till en massa fedt bonusmaterial! Kolla i högerspalten för mer detaljer, och välj om du är en chihuahua, bulldog, pitbull, dobermann eller till och med Scooby Doo.

Vi är GRYMT tacksamma för alla bidrag. Men framförallt är vi tacksamma för att du lyssnar på podden. Hörs på måndag!
Goals
$786.90 of $1,000 per episode
Når vi detta blir vi glada.
1 of 1

Become a patron to

115
Unlock 115 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by MÅNDAG

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits