Mom With Five - Barbara

Mom With Five - Barbara

Creating Mom With Five blog

Select a membership level

A lelkes

reward item
reward item
$1
per month
Ezer hála és köszönet, hogy hiszel bennem és a munkámban.

Az elkötelezett

reward item
reward item
$3
per month
Ezer hála és köszönet, hogy hiszel bennem és a munkámban. x3 De most komolyan! Nincs annál felemelőbb érzés, hogy úgy érzed: amit kapsz tőlem, az olyan fontos, hogy pénzben is kifejezhető értéket képvisel.

A rajongó

reward item
reward item
$7
per month
Ajándék bögre a kedvenc Mom With Five idézeteddel és a blog logójával 18 hónap aktív támogatás után.

2

patrons

$3

per month

About Mom With Five - Barbara

Kedves olvasóm, követőm!

Mivel is kezdjem? Ha a köszöntésből indulok ki, akkor bemutatkoznom már nem kell, hiszen ismersz. Egy kicsit. Vagy egy kicsit jobban. A blog múltjáról, indulásáról sem beszélnék, mert azt is elmeséltem már nem is egyszer.
Akkor mi marad? A jelen meg a jövő.

A jelen megy a maga rögös útján, de a jövő!... na az valami izgalmas dolog lehet, tele újdonsággal, fejlődéssel, változással. Ami ugye soha nem árt?! Még egy olyan jól bejáratott blog esetében sem, mint a Mom With Five.

Hogyan is szólt Montecuccoli híres mondása? A háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz, pénz. Én nem háborúzok, én írok. Szellemi munka révén alkotok. Blogbejegyzéseket, videókat, képes anyagokat stb. Ezeknek a megvalósításához, létrejöttéhez két dolog is elegendő: idő és pénz. Az időt meg tudom oldani, mert fontos nekem az írás, mert célom van vele, de a pénzzel, na azzal már hadilábon állok. Az anyagi forrásaim, amelyet a blogra tudok fordítani (hogy mindig egy kicsit szebb, jobb, hasznosabb legyen), végesek, hiszen az öt gyerek mellett nincs GDP termelő jövedelmem, igaz, hogy így azt csinálhatom, amit szeretek. Meg amit te is szeretsz, ha ezt a posztot olvasod.

De mit is szeretek csinálni? Segíteni. Megmutatni, hogy a szülőség is lehet kerek egész minden tökéletlenségével együtt. Hogy merd vállalni önmagad szülőként is; hogy merj megelégedni a jóval és ne akarj tökéletes lenni, mert mások szerint csak az a jó; hogy belásd: nem vagy egyedül sem az örömben, sem a gondban.
Mit adok?
  • gondolatébresztő cikkeket anyaságról, apaságról, gyerekekről
  • támogató közösséget
  • tapasztalatcserét
  • termékekhez, programokhoz köthető kedvezményeket, kuponokat
  • ajánlókat általunk kipróbált termékekről, könyvekről, eseményekről, programokról
  • utazási tippeket
  • a bloghoz kapcsolódó zárt körű Facebook csoportot
  • tartalmas hírlevelet exkluzív anyagokkal, ajándékokkal

A blogból származó bevételem mindezidáig leginkább szponzorált tartalmakból származott. A mai online világban azonban a legtöbben független véleményekre vágyunk, nem pedig fizetett írásokra. Talán meglepő, de ezzel én is így vagyok. De a szponzorált tartalmakat akkor lehet minimálisan elfogadható szintre csökkenteni (nem ígérem, hogy minden szponzorációs megkeresésre nemet fogok mondani, de nagyobb szabadságom lesz válogatni), ha az általuk biztosított bevételt ki tudom váltani valami mással. Olyan támogatókkal, akik nem azért fizetnek, hogy hirdessek valamit, hanem azért fizetnek, mert a blog által kapnak valamit, ami nekik jó, hasznos, amire szükségük van.

Nem azt kérem, hogy vásárolj(!) tőlem, hogy vásárolj online kurzust, logós bögrét, tanfolyamot, letölthető e-bookot. Nem. Arra kérlek, hogy támogass, ha úgy érzed kapsz tőlem, általam, az írásaim által valamit, ami számít neked, ami fontos a te életedben. Segíts a támogatásoddal, hogy egyre szaporodó szponzorált tartalmak helyett még több családi történetet, kézműves ötletet, receptet, utazási beszámolót, személyes élményt hozhassak. Vedd úgy, hogy a munkám ilyesfajta elismerése az eddig megírt bejegyzéseket díjazza abban a hiszemben, hogy a támogatásod révén a jövőben is olyan tartalmat tudok "szolgáltatni", amelytől megkapod azt, amire igazán szükséged van.

Szeretnél támogatni?
Mi sem egyszerűbb ennél. Jobb oldalon a szintek felsorolásánál válaszd ki az általad preferált összeget, nyomd meg a gombot és kövesd a lépéseket. Természetesen a támogatás bármikor lemondható, de én mindig azon leszek, hogy egyre jobb és több tartalmat nyújtsak neked.

Szeretettel:
Barbara


How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits