Antal Orcsik (Tony)

is creating Mozipremierek.hu

Select a membership level

☕️ Kávé / Coffee

$1
per month
Egy csésze kávé, hogy ne aludjak el, napközben, ha éjjel a Mozipremiereket fejlesztettem.


A cup of coffee to prevent me falling asleep during the day, after a night of coding Mozipremierek.

🍦 Fagyi / Ice Cream

$2
per month
Egy fagyi, hogy jó kedvvel, mosolyogva üljek le feltölteni a legújabb filmeket az oldalra.


An ice cream, to make me happy and smiling, when I sit down to upload the newest movies.

🍔 Hamburger

$5
per month
Egy hamburger, ez adja nekem az erőt és az ihletet az új fejlesztésekhez.


A hamburger, this gives me the strength and the inspiration for new developments.

0

patrons

$0

per month

About Antal Orcsik (Tony)

A Mozipremierek.hu egy egyszerű naptárnak indult, ami összegyűjti a magyar premier filmeket. 2014 óta nagyon sokat fejlődött és ma már naponta több, mint 4000-en tájékozódnak itt a legújabb filmekről.

A Mozipremierek célja, hogy egy könynen áttekinthető magyar premier naptár legyen, ahol mindenki megtalálja a következő filmes élményét.

A minőségi szolgáltatáshoz sok munka és megfelelő infrastruktúra szükséges. Viszont továbbra is szeretném, ha az oldal teljes tartalma igyenesen lenne elérhető, sőt még a reklámokat is elrejtem a belépett felhasználóknak. 

Köszönöm, hogy itt vagy és fontos neked az oldal jövője! Kérlek válassz egyet a jelképes támogatói csomagok közül és légy részese a fenti cél elérésének!

–––

Mozipremierek.hu was first intended to be a simple calendar feed that collects Hungarian movie releases. Since 2014 it grew a lot and today more than 4000 people are finding the latest movies here. 

The goal of Mozipremierek is to become an easy to use Hungarian premiere calendar, where everybody can find their next movie experience.

A quality of service requires a lot of work and proper infrastructure. Still, I would like to keep the entire content of the page available for free, I even hide the ads for logged in users.

Thank you for being here and caring for the future of the page! Please chose a patron package and be part of reaching the above goal! 
Goals
$0 of $5 per month
Ha elérem a havi 5 dollárt, elkészítem a Támogatók oldalt, ahol szerepelni fog a nevetek, hogy minden látogató tudja, Ti vagytok, akik lehetővé teszik, hogy a Mozipremierek létezzen.

When I reach $5 a month, I will create the Supporters page, where all your names will be listed, because every visitor have to know, that You are the ones, who make Mozipremierek possible.
1 of 1

Recent posts by Antal Orcsik (Tony)

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits