Parallaxis

Parallaxis

Creating podcast

Select a membership level

Tudományzabáló – Alap Fokozat

reward item
reward item
$6.50
per month
Kedves Tudományzabáló! Arra kérünk támogass minket, hogy közösen tovább tudjuk tágítani a Parallaxis Univerzumot! Adományotokat teljes egészében a Soundcloud csatornánk finanszírozására, podcastjeink hang- illetve képminőségének javítására, illetve blogunk és Facebook oldalunk tartalmainak növelésére és jobbá tételére fordítjuk!

Támogatásodért cserében még a premier előtt elérhetővé tesszük számodra a Parallaxis és a SzubZsáner, valamint a a Sokolébresztő podcast-változatának legújabb epizódját, és rendszeresen közzé teszünk olyan extravideókat, amiket csak a patronálóink érhetnek el!
  • Támogatás

Tudományzabáló – Szuper Fokozat

reward item
reward item
$13
per month
Kedves Tudományzabáló! Amennyiben ezt az összeget választod, abban is segítesz, hogy – a SzubZsáner és a július 7-től jelentkező White Sam mellett – még több podcastet indítsunk a Parallaxis Univerzumban, valamint a Soundcloud csatornánk finanszírozásában, podcastjeink hang- illetve képminőségének javításában, illetve blogunk és Facebook oldalunk tartalmainak növelésében és jobbá tételében is segítesz!

Támogatásodért cserében még a premier előtt elérhetővé tesszük számodra a Parallaxis és a SzubZsáner, valamint a a Sokolébresztő podcast-változatának legújabb epizódját, és rendszeresen közzé teszünk olyan extravideókat, amiket csak a patronálóink érhetnek el!
  • Támogatás

Tudományzabáló – Hiper Fokozat

reward item
reward item
$32
per month
Kedves Tudományzabáló! Ezzel a támogatási összeggel lehetővé teszed számunkra, hogy hatalmas léptékű fejlesztéseket hajtsunk végre! Szeretnénk növelni és rendszeressé tenni a videós tartalmak számát, és (a Sokolébresztő kivételével) minden podcastünket videós formátumra váltani, valamint megfelelő számú támogató esetén a Parallaxis a szokásos, utólag elérhető podcast formátum mellett élőben jelentkezne, így a műsor alatt a hallgatók is beleszólhatnának az adásba – alakíthatnák azt.

Emellett szeretnénk a régebbi, olykor rossz hangminőségű epizódokat felújítani, illetve a támogatást a már említett a Soundcloud csatornánk finanszírozására, podcastjeink hang- illetve képminőségének javítására, illetve blogunk és Facebook oldalunk tartalmainak növelésére és jobbá tételére, valamint további podcastek indítására fordítunk a Parallaxis Univerzumban!

Támogatásodért cserében még a premier előtt elérhetővé tesszük számodra a Parallaxis és a SzubZsáner, valamint a a Sokolébresztő podcast-változatának legújabb epizódját, és rendszeresen közzé teszünk olyan extravideókat, amiket csak a patronálóink érhetnek el!
  • Támogatás

About Parallaxis

Kedves Tudományzabáló!

Csatold be az öveket és lépj be a Parallaxis Patreon világába, ahol támogatásodért cserébe még a premier előtt elérhetővé tesszük számodra a Parallaxis és a SzubZsáner, valamint a Sokolébresztő podcast-változatának legújabb epizódját, és igyekszünk minél rendszeresebben közzétenni olyan extravideókat, amiket csak a patronálóink érhetnek el!

Emellett támogathatod törekvésünket, hogy a Parallaxis, a SzubZsáner és a White Sam mellett újabb podcasteket indíthassunk, illetve nagyobb léptékű támogatás esetén olyan fejlesztéseket hajtsunk végre, mint a videós tartalmak számának növelése. Szeretnénk (a Sokolébresztő kivételével) minden podcastünket videós formátumra váltani, valamint megfelelő számú támogató esetén a Parallaxis a szokásos, utólag elérhető podcast formátum mellett élőben jelentkezne, így a műsor alatt a hallgatók is beleszólhatnának az adásba – alakíthatnák azt.

Legyél a patronálónk, és segítsd tudományos és fantasztikus ismeretterjesztő munkánkat!

A Parallaxis a harmadik évezred korai éveiben a ParaRádión hallható sci-fi és fantasy magazinként közel tíz évig volt adásban, majd 2018-ban az [emdé] média által tovább gondolt non-profit tudományos ismeretterjesztő programként született újjá. A folyamatosan frissülő tudományos és fantasztikus blog, és a hozzá kapcsolódó Facebook-oldal mellett a kéthetente új epizóddal jelentkező szórakoztató ismeretterjesztő kibeszélőben a legfontosabb tudományos és fantasztikus események mellett a science-fiction irodalom, illetve filmek és sorozatok hátterét vizsgálják, emellett pedig a filmvásznon és képernyőkön megjelenő technológiák tudományos megalapozottságát feszegetik a Tudományos Újságírók Klubja és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat által 2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában részesült, 2020-ban és 2021-ben magas színvonalú blogként elismerő oklevéllel jutalmazott Parallaxis Univerzum podcastjeiben.

Ide kattintva megismerheted a Parallaxis Univerzum csapatát, kérdés esetén pedig bátran küldj nekünk emailt: [email protected]
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 60 exclusive posts
40
Audio releases
2
Images
4
Links
1
Writing
13
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 60 exclusive posts
40
Audio releases
2
Images
4
Links
1
Writing
13
Videos

Recent posts by Parallaxis

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits