Pistolskytten

is creating En blogg om pistolskytte i Sverige, tester, intervjuer med mera.

Select a membership level

Anonym stödjare

reward item
reward item
$2
per month
För dig som vill stödja bloggen utan att dra uppmärksamhet till dig. Som stödjare kommer du också kunna se fler bilder till de artiklar som publiceras och har publicerats, men som inte fått plats i artikeln.
  • Anonym stödjare
  • Exclusive patron-only content and posts

Publik stödmedlem

reward item
reward item
$2.50
per month
För dig som vill stödja bloggen och gärna har ditt namn eller alias publicerat på hemsidan. Som stödjare kommer du också kunna se fler bilder till de artiklar som publiceras och har publicerats, men som inte fått plats i artikeln.
  • Publik stödmedlem
  • Exclusive patron-only content and posts

Storstödjare

reward item
reward item
$6.50
per month
Du som vill visa extra stöd för pistolskytten.com kan välja detta alternativ. I nuvarande form erbjuds inget utöver grundnivån, utöver viljan att visa att du vill att inlägg ska finnas kvar och sajten och bloggen utvecklas. Som stödjare kommer du också kunna se fler bilder till de artiklar som publiceras och har publicerats, men som inte fått plats i artikeln.
  • Storstödjare
  • Exclusive patron-only content and posts

13

patrons

$24

per month

About Pistolskytten

Hej! Roligt att du vill vara med och stödja pistolskytten.com! Det är enkelt och du kan själv välja på vilken nivå du vill stödja, alla bidrag hjälper.

Hemsidan med dess kostnader för artiklar har finansierats ur egen ficka. För att kunna fortsätta kunna skriva nya artiklar och ha de gamla artiklarna uppe krävs en långsiktig lösning. Artiklarna som skrivs är till för dig och jag hoppas att du finner det värdefullt att bidra till att nya skrivs och de gamla kan få finnas kvar. Intäkterna kommer i första hand gå till att täcka de kostnader som finns för att ha webbplatsen, därefter till att möjliggöra artiklar samt utveckla sidan.

Själv är jag aktiv i Kronobergs pistolskyttekrets och har skjutit guld i kretsmästerskap precision C 2018 och 2019, samt brons i SSM precision B 2019. Under åren har jag haft den stora förmånen att träffa väldigt många positiva och aktiva skyttar. Jag vill nu dra mitt strå till stacken och nå ut till nya som gamla skyttar med hjälp av denna sida.

/

Stefan
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
2
Images
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
2
Images

Recent posts by Pistolskytten

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits