Palebits

Palebits

Rävlyan

Select a membership level

Stjärnstoft

reward item
reward item
$25
per month

Som Stjärnstoft kommer du få tillgång till:


✨   Hemligt nyhetsbrev

✨   Gömda Discord kanaler

✨   Rösta på kommande funktioner 

✨   Vår eviga tacksamhet 💖

Includes Discord benefits

Satellit

reward item
reward item
$25
per month
Som Satellit kommer du få tillgång till: 
 
🛰️   Hemligt nyhetsbrev
🛰️   Gömda Discord kanaler
🛰️   Rösta på kommande funktioner  
🛰️   Spela Rävlyan samtidigt som vi är i utveckling
🛰️   Testa nya features före alla andra
🛰️   100 morötter varje månad 
levererade till din test-räv
🛰️   Vår eviga tacksamhet 💖
Includes Discord benefits

Månsken

reward item
reward item
$25
per month
Som Månsken kommer du få tillgång till:  

🌑   Hemligt nyhetsbrev
🌑   Gömda Discord kanaler 
🌑   Rösta på kommande funktioner  
🌑   Spela Rävlyan samtidigt som vi är i utveckling
🌑   Testa nya features före alla andra 
🌑   200 morötter varje månad
levererade till din test-räv
🌑   Vår eviga tacksamhet 💖 
Includes Discord benefits

34

patrons

About Palebits

✨ Hej och välkommen till vår Patreon!

Vad roligt att du har hittat hit! Vi är Palebits – skaparna bakom den kommande virtuella chattvärlden Rävlyan. Rävlyan är ett färgglatt spel där du kan skaffa din egna räv och utforska världen helt på dina villkor. Chatta med vänner, designa din lya, spela minispel, gör din räv personlig med roliga hattar och ansikten, gå upp i nivåer och så mycket mer. Det är du som bestämmer!

Genom att bli en av våra patrons hjälper du oss att fortsätta utvecklingen och underhålla våra servrar samtidigt som du får hänga med bakom kulisserna i skapandet av Rävlyan. Du som går med i Satellit-, Månskens- eller Stjärnfalls-nivån får också registrera dig på vår hemsida endast för patrons, logga in i spelet när du vill och få morötter levererade till din testräv varje månad.

🔶 Hur fungerar Patreon?
Om du vill stötta oss och vårt arbete är det enkelt att komma igång, välj bara bland våra nivåer hur mycket du vill donera per månad (varje krona gör skillnad!) och ta sedan del av belöningarna. Självklart får du gå med, ändra och avbryta ditt medlemskap precis när du vill. Glöm inte att gå med i vår server på Discord för att skapa din testräv och registrera dig på vår webbplats för att ta del av alla förmåner.

🦊 Börja äventyret på Discord
Spelet är under tidig utveckling just nu men du som är intresserad av Rävlyan kan gå med i vårt härliga community på Discord och skapa en testräv redan idag. Denna räv kan du designa som du vill ha den genom att spendera morötter, som sedan används för att testa på spelet innan det är släppt. Så om du inte hört talas om spelet tidigare – var inte orolig för du kommer snart att bli en i gänget. Hoppas att vi får se dig i lyan snart!

🦊 Klicka här för att joina vår Discord, helt gratis! 🦊

👥 Vilka står bakom spelet?
Bakom spelet har vi oss – Emy, Allie och Yvis som alla arbetar hårt på sin fritid för att Rävlyan ska bli verklighet en dag. Vår dröm är att kunna arbeta med spelet på heltid för att snabba upp utvecklingen och kunna ge er en spelbar version så snabbt som möjligt. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, funderingar eller har en idé om hur du kan hjälpa till och stödja spelet ännu mer.

📣 Ett speciellt tack
Vi vill samtidigt passa på att tacka alla er som stödjer Rävlyan på så många olika sätt varje dag. Till alla er som stöttar oss på Patreon, kommer med kreativa idéer och fan art, berättar om spelet för era vänner och bidrar med så härlig stämning i vårt community. Det betyder otroligt mycket för oss och vi är evigt tacksamma!

🌐 Läs mer på Rävlyans webbsida

Become a patron to

14
Unlock 14 exclusive posts
Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by Palebits

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits