Resboiu

is creating military and space journalism, podcasts

Select a membership level

Voluntar

$3
per month
Mulțumim pentru că ai ales să ne susții cu titlul de Voluntar.

Soldat

$4
per month
Mulțumim pentru că ai ales să ne susții cu titlul de Soldat.

Subofițer

$6.50
per month
Mulțumim pentru că ai ales să ne susții cu titlul de Subofițer.

5

patrons

$22

per month

About Resboiu

Resboiu este un proiect independent apărut în online încă din anul 2009 ca blog de WordPress, iar în 2012 s-a realizarea migrarea către forma de site oficial.

Platforma multimedia Resboiu prezintă știri, interviuri, analize și evenimente din domeniile: apărare, geopolitică, intelligence, spațiul cosmic, istorie.

Site-ul Resboiu este rădăcina proiectului nostru și un portal care în timp a devenit vizibil pe diversele rețele de socializare și platforme de conținut video: canalul de Yotube Resboiu TV, pagina de Instagram, pagina de Facebook oficială și grupul de discuții Resboiu.

Resboiu a fost un proiect de voluntariat jurnalistic, făcut cu pasiune timp de un deceniu, care a dorit să transmită informațiile din domeniul militar într-un mod cât mai atractiv pentru publicul civil și să participe activ la modernizarea imaginii Armatei României.

În perioada aceasta am bătut drumurile țării, fiind alături de militarii români în aer, pe apă și uscat. Concomitent, am luat parte la exerciții internaționale găzduite de țara noastră unde ne-am edificat în privința tehnicii de luptă cât și a nivelului de pregătire ale partenerilor noștri din alianță.

De asemenea am fost alături de producătorii locali și internaționali din industria de apărare, exprimându-ne deschis și independent opiniile documentate la fața locului în privința proiectelor și produselor pe care aceștia ni le-au prezentat.

De-a lungul a zece ani de activitate, ne-am sporit permanent experiența prin interacțiuni directe și personale atât cu oamenii cât și cu tehnica de luptă, construindu-ne o reputație de durată într-un domeniu în care aceasta se câștigă cu greu.

Ne-am făcut mulți prieteni în acest deceniu, oameni fără de care nu am fi ceea ce suntem acum și cărora le mulțumim pentru sprijinul necondiționat.

A venit momentul ca proiectul nostru să intre într-o nouă etapă a dezvoltării, o etapă în care ne dorim să facem mai mult și să mai bine, să ajungem la nivelul site-urilor similare din ecosistemul militar ale partenerilor și să fim un nume de marcă în domeniu.

Dar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru pentru susținerea activităților și a creativității.

Cu sprijinul vostru vom deveni mai performanți, vom publica un conținut de calitate mai bună, vom participa la mai multe activități.

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
38
Images
2
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
38
Images
2
Writings

Recent posts by Resboiu

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits