Snutsnack

is creating Podcast

Select a membership level

Inspektör

$3
per month
Som inspektör kliver du in som stark backup till podden. Du tycker det är värt att kliva in som support, men får inte tillgång till allt material som man får på kommissarienivån.
  • General Support

Kommissarie

$5
per month
Som kommissarie kliver du upp en grad precis som på polisstationen. Du har tillgång till allt bonusmaterial, och du kan även välja att kalla dig för "kommis".
  • General Support
  • Exclusive content

Gunvald

$7
per month
Ja, vad ska man säga? Gunvald är Gunvald och han har givetvis tillgång till allt. Plus att han som vanligt kommer att få sig en överraskning då och då.
  • General Support
  • Exclusive content
  • Early access

204

patrons

About Snutsnack

Ett ännu bättre Snutsnack. Här på patreon kommer jag att servera unikt bonusmaterial efter i stort sett varje kommande avsnitt. Jag har också som mål att kunna lägga upp lite rörligt material här längre fram. Ditt stöd skulle betyda mycket för poddens framtid. 
/Hasse

I podden Snutsnack hör du unika upplevelser som har påverkat personer som jobbar/ har jobbat som poliser. En intervjupod med bitvis allvarliga inslag, där man lär sig mer om polisyrket och om människorna bakom uniformen. Alla berättelser kommer direkt från källan. Samtalen leds av Hasse Brontén.

Become a patron to

144
Unlock 144 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Snutsnack

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits